bugün
- japonya17
- kırgızistan8
- gürcistan25
- en iyi simit hangi şehirdedir21
- geceye bir şarkı bırak17
- sözlük sağ baştan saysın2
- çin8
- latin atasözleri6
- yeni yazarlara öneriler2
- geceniz nasıl geçiyor7
- ctrlx22
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- erkeklerden hayır gelmeyeceğinin anlaşıldığı an4
- antalya şu an 28 derece4
- ağlamamak için kendini tutmak11
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- anın fotoğrafı3
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- tez yazmak4
- cep telefonu4
- on ikinci neslin ezik olması2
- birader yazarlar birader bay beylerdir3
- isveç3
- hewal ebo18
- kuran da namaz yok21
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- ispanya3
- lahmacunu elle yiyen kız14
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması6
- 35 bin lira maaşı beğenmeyen sevgili9
- ilgi isteyen kız16
- almanya10
- kazakistan2
- ona bir şey söyle11
- içim yanıyor be sözlük7
- danimarka7
- gelibolu da yaşamak vs çanakkale merkez de yaşamak5
- asla yapmam denilen şeyler4
- yalnız yaşamak5
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar4
- sabahattin zaim üniversitesi2
- özlenilen şeyler2
- uluslararası ilişkiler2
- norveç3
- italya2
- finlandiya3
- e'e f e6
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin11
- cinle karşılaşınca yapılacak ilk hareket7
- belçika2
bu tip oluşumlar dünyanın her yerinde ağırlıklı kredilerini yeni fikir ve oluşumlar ve yeni kurulacak şirketler için kullanırlar. çünkü büyük ekonomileri krizlerden koruyan işletmeler küçük ve orta ölçekli işletmelerdir. üstelik bu kredileri olumlu kullanamayan yeni yatırımcılar büyük tecrübeler kazanırlar ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya devam ederler. facebook'lar youtube'lar apple'lar bu şekilde desteklenen yaratıcı beyinlerin markalarıdır. belki saydığım markalar bu şekilde ortaya çıkmamıştır ancak eminim ki bir noktadan sonra bürokratik engeller yerine desteklerle karşılaşmışlardır. türkiye'de ise insanlar koskoca otellerini birbirlerine devredip onca indirim ve krediden yararlanırken siz üç kuruş para için ordan burdan torpil bulup saçma sapan kurslarda yer bulabilirseniz saçma sapan derslere girip sonra da yetersiz insanların projenize onay vermesini beklersiniz.
örnek olarak, kredi ile kurulacak şirketlerin web sitesi giderlerinin kredi kapsamında kullanılamayacağı söylendi. ama başvurumun zaten bir e-ticaret şirketi olduğunu ve asıl işin bir web sitesi olduğunu adamlara anlatamadım.
örnek olarak, kredi ile kurulacak şirketlerin web sitesi giderlerinin kredi kapsamında kullanılamayacağı söylendi. ama başvurumun zaten bir e-ticaret şirketi olduğunu ve asıl işin bir web sitesi olduğunu adamlara anlatamadım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar