bugün

ilginç ölümler

- 2001: Bernd-Jürgen Brandes isimli Alman kendi isteğiyle Armin Meiwes tarafından defalarca bıçaklandı ve sonrasında parça parça yendi. Armin Meiwes daha sonra Rottenburg Yamyamı olarak anılacaktı. Brandes, bu yamyamı internete verdiği bir ilandan bulmuştu. Brandes, vasiyetinde açıkça öldürülmek ve yenmek istediğini belirtmişti.
- 2001: Hudson, Amerika’dan 6 yaşındaki Michael Colombini bir gün bir hastalığı için tetkik yapılmak üzere MR makinesinin içine konuldu. Tam o sırada klostrofobisi ortaya çıkan küçük Michael nefes alamamaya başladı. MR cihazının başında yardım için bekleten Anestezi Teknisyeni büyük bir hata yaptı ve küçük çocuğa oksijen vermek için metalden yapılmış oksijen tüpünü getirdi. Metali mıknatıs etkisiyle ve büyük bir kuvvetle teknisyenin elinden çeken açık durumdaki MR cihazı koca tüpü küçük çocuğun kafasına yapıştırdı. Zavallı Michael hemen orada öldü.
- 2002: Amerika’dan Brittanie Cecil isimli 13 yaşında bir kız çocuğu NHL ligi hokey maçını tribünde izlerken oyunculardan Espen Knutsen‘in bir pozisyona sinirlendikten sonra büküp tribüne fırlattığı hokey sopasının kafasına çarpası sonucu yaralandı. Küçük kız bu kazadan 2 gün sonra hastanede öldü.
- 2002: Şizofreni hastası ingiliz sanatçı Richard Sumner bir gün Galler’de bir ormana gitti. Kendini ağaca kelepçeleyen Sumner kelepçenin anahtarlarını da ulaşamayacağı bir yere fırlattı. Cesedi 3 yıl sonra iskelet halinde ağaca bağlı olarak bulundu. Sumner’in ölmeden önce bu kararından vazgeçip kurtulmak için uğraştığına dair izleri vardı.
- 2004: 24 yaşındaki Amerika’lı Phillip Quinn mutfaktaki ısıtıcının üzerinde lav lambası ile kendini ısıtmaya çalışırken lambanın patlayıp göğsünden içeri girererek kalbini parçalaması sonucu öldü.
- 2004: 31 yaşındaki hastane görevlisi Tracy J. Kraling gömme bir otoklavın içine girdikten sonra kapı arkasından yanlışlıkla kapandı, cihaz kendiliğinden çalışmaya başladı. Zavallı kadın 80 derecenin üzerindeki bir ısıyla cayır cayır yanarak öldü.
- 2005: Washington’lu 45 yaşındaki Boeing Mühendisi Kenneth Pinyan bir at çiftliğinde Big Dick isimli bir arap atı ile anal yoldan cinsel ilişkiye girdi. ilişkiden hemen sonra kalın barsağı yırtılıp kanamaya başlayan Pinyan bunun açıklamasını hastanede yapamayacağını düşünerek doktora başvurmadı. Pinyan 3 saat sonra kanamaya ve barsak perforasyonuna bağlı Akut Peritonit nedeniyle bilinçsiz bir şekilde kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bu ölümden sonra Zoofili Washington’da yasaklandı (daha önce serbestti). Pinyan heteroseksüel bir erkek, 2 çocuklu ve evli bir aile babası ve başarılı bir mühendisti. Ölümüne sebebiyet veren video daha sonra “2 man 1 horse” adı altında bir internet fenomeni olarak milyonlarca kişi tarafından izlendi.

http://www.hurgeneral.org/ilginc-olumler-1/