bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz9
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- dinsize inanır mısın17
- eski seni özlüyor musun6
- dünyanın en güzel tatlısı8
- caner taslaman7
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- arkadaşlar bakar mısınız11
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- bir gün öleceğini unutmak10
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- mauro icardi3
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- deri ceketli serseri4
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- kültürün bireyi boğması4
- nasuh mahruki2
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- gocu pandela barışı4
- salak yazarlar7
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- ioçke'nin elleri4
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- geceye bir şarkı bırak23
- pandela6
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- ak saçlı klavye delikanlısı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- gocu31
- bir kadının kalitesiz oldugunu gösteren detaylar3
Age of serisinin en önemli eksiğini gidermiştir. Mitolojiden önce Age of'lar pc'ye karşı oynarken tat vermiyordu. Düşman olarak pc atınca karşıya adam askerleri tek tek basar yollardı diğerlerinde. Saçma sapan oyunlar oynamak zorunda kalıyorduk pc ile öylesine oynamak zorunda kaldığımızda. Tam bu sırada mitoloji geldi ve ''kimseye lüzum yok, at karşıya 3-4 tane computer takıl dayı'' dedi. Gerçekten de mitoloji bu konuda harika hazırlanmış. Örneğin yanınıza 4 tane pcyi dost yapıp karşıya da 1 tane fazladan düşman verince yani 5'e 6 oynayınca ve hard yapınca inanılmaz keyifli oluyor çünkü bu seride pc gerçekten çok mantıklı saldırıyor. Adamlar toplanıp dalıyorlar ve ardı arkası kesilmiyor. Birde ben genelde mısır ve norse ile oynadığım için yanıma 4 tane mısır-norse alıp karşıya tüm yunan ve titanları atıyorum çok eğlenceli oyun oluyor tavsiye ederim. Kendime de titan yapmayı yasaklıyorum titan yapmadan oynuyorum böylece daha zor oluyor daha eğlenceli oluyor. Bizimkiler zaten hiç titan yapmaz elin yonanı oranosu kronosu hemen diker titanı zart diye gelir şehre. Bizimkiler hala slinger da slinger. Onları mı kurtarayım ben mi saldırayım ikilemi arasında mütiş eğlenceli oyunlar çıkıyor.
Ayrıca relic toplamak resmen harika. Hangi relic gelecek diye uğraşmak çok eğlenceli. Örneğin Odin'le başladıysanız muhtemelen Jarl abanacaksınız ve ortalıkta cavalry bonuslu relic için 4 dolanıyorsunuz ayrıca 11 devlet oynayınca ortalık relic gölüne dönüyor. Örneğin Isis seçtiniz ekonomi yumulmak ve her askerden basmak gerekecek o nedenle bi ring of nibelung gibi eye of horus gibi tam Isis için zaten bonus olan relicler bulunca ihya oluyorsunuz. Thor seçtiniz ulfsark abanacaksınız bir armor of achilles, odin's spear falan bulunca coşuyorsunuz. relic aramak bile başlı başına heyecan oyunda.
Tek kelimeyle harika abi, rakibi yok bu oyunun resmen bilgisayara karşı kimseye ihtiyaç duymadan online oynamalıyım diye zerre düşünmeden takılıyorsunuz çünkü bilgisayar oyunu çok güzel oynuyor gerçekten.(Hardda)
Ayrıca relic toplamak resmen harika. Hangi relic gelecek diye uğraşmak çok eğlenceli. Örneğin Odin'le başladıysanız muhtemelen Jarl abanacaksınız ve ortalıkta cavalry bonuslu relic için 4 dolanıyorsunuz ayrıca 11 devlet oynayınca ortalık relic gölüne dönüyor. Örneğin Isis seçtiniz ekonomi yumulmak ve her askerden basmak gerekecek o nedenle bi ring of nibelung gibi eye of horus gibi tam Isis için zaten bonus olan relicler bulunca ihya oluyorsunuz. Thor seçtiniz ulfsark abanacaksınız bir armor of achilles, odin's spear falan bulunca coşuyorsunuz. relic aramak bile başlı başına heyecan oyunda.
Tek kelimeyle harika abi, rakibi yok bu oyunun resmen bilgisayara karşı kimseye ihtiyaç duymadan online oynamalıyım diye zerre düşünmeden takılıyorsunuz çünkü bilgisayar oyunu çok güzel oynuyor gerçekten.(Hardda)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar