bugün

galatasaray

şu final döneminde insana hayali 11ler kurduran aşktır. işi gücü bıraktım seneye napacağız nasıl kadro kuracağız onu düşünüyorum. hamit deniliyor gökhan töre deniliyor. chivu da deniliyor ama ben onun olacağını pek düşünmüyorum. ancak kanatlarımızı 2 türkle kapatıcaksak sol beke ve forvete yabancı destek şart. hakan balta bu sene iyi oynadı ancak hala şampiyonlar ligi için yetersiz bir oyuncu. quarezma ve dianın karşısında düştüğü durumları görünce pek içim rahat etmedi. oraya yabancı bir sol bek şart. bir de eğer burak yılmaz alınmayacaksa ki öyle gözüküyor hızlı ve bitiriciliği yüksek yai bizim baroşun ilk geldiği seneki hali olan bir forvet lazım. bir de ne yapılıp ne edilip melonun elde tutulması lazım. hatta işi ileri götürüyrum gerekirse transfer yapılmayıp melonun elde tutulması lazım. net.

--------muslera-------

eboue urfa semih transfer

hamit selçuk melo gökhan töre

elmander transfer

şimdiden elim ayağım titriyor resmen heyecandan şu kadroyu yazarken. yedeklere de bir göz atmak gerekirse kadro derinliği için bir tane defansın göbeğine adam alınması lazım. bursalı serdar aziz bu konuda baya öne çıkıyor aslında. yedek kadro da şunlar olsa:
-------ufuk-----------
sabri serdar aziz gökhan zan balta

aydın yılmaz engin culio emre çolak

baroş necati

çok yakışaklı olucak şu kadro. hadi bakalım heyecanla bekliyoruz transferleri. ligde yüzümüz güldü. cimbom transferde de yüzümüzü güldür bu sene diyelim.
© copyright 2005 - 2026