dünyanın en zengini olmak

mutsuzluktur. evet gördüğünüz, bildiğiniz, hayal ettiğiniz her şey sizin olabilir ama sadece maddesel olarak. ev, araba, gemi, uçak, her türlü eşya ne istersen senin olabilir. tuttuğun futbol takımının sahibi olabilirsin. kızdığın her maç sonunda döversin pezevenkleri. karı kız mı istiyorsun? tek sözünle belki de 1000 tane başkalarının hayallerinin ötesinde kız gelecek kapına. evet hepsi çok güzel görünüyor ama sen mutsuzsun. ** *
gerçek dostluğu asla bulamazsın. bulsan bile gerçek bir dost olduğunu bilmezsin. arkadaşım, can yoldaşım dediğin kişiler paran yüzünden seninledir belki de. belki de parasız kalsan ilk tekmeyi onlar atacaktır sana. durum böyle olmasa da sen hep böyle düşünürsün. hadi dostsuz olmayı bıraktım.

gerçek aşkı asla bulamazsın. bulsan bile gerçek aşk olduğunu bilemezsin. yanına gelen kızların hepsi paran yüzünden gelecek onu bilirsin. bazıları ilk başta senin paranla ilgilenmiyormuş gibi yapacak belki de ama bir bakarsın parasız kaldın mı onlar da sana tekmeyi vurmuş. aşksız olmaktansa parasız olmayı tercih ederim bu yüzden.

tabi ki kimseyi kandırmayalım herkes parası olsun ister ben de dahil ama sadece yaşayabileceğim kadar. mutlu olacağım kadar daha fazlası değil. lüks bir arabaya gerek yok ya da bir villaya. gemicikte istemiyorum. normal bir yaşantı, ne çok iyi ne çok kötü bir araba ve ortalama bir ev kafi. bir de yanımda sevgilim olsun, para için değil benim için gelen.