bugün

fenerbahçe

yavrum benim, futbolda cevabınızı alınca şimdi diğer spor branşlarına mı sardınız.iyi buda bir gelişmedir.

yalnız o işe hiç girmemeliydiniz derim. çünkü diğer spor branşlarında fenerbahçenin hele hele son 10 yılda aldığı kupalar sizin cinconunuzun tüm tarihi boyunca spor branşlarında aldığı kupadan fazladır.

gülüm benim, fenerbahçenin sadece 100.yılında kazandığı resmi kupa ve madalya sayısı 920'dir.dünyada eşi benzeri yok. her sezon aşağı yukarı bu sayıda kupa madalya topluyor fenerbahçe.yarıştığı tüm spor branşlarında zirveye oynuyor.altyapı üstyapı nerde bir kupa varsa topluyor.

ama tabi sizleri anlıyorum.yaşlarınız genç.malum g.saraylılar ağırlıkla ergen kitleler.bu garipler kupa şampiyonluk denince akıllarına uefa kupası ve türkiye kupası geliyor.o da kendileri türkiye kupasını daha fazla aldığı için değil ha. fenerbahçe uzun zamandır kazanamadığı için.

oysa ne futbol ne spor bu kupalardan ibaret değil.sen içinden kupa seçerek büyüklük taslamaya kalkarsan tüm kupaları koyarlar önüne.hatta dünyanın her yerinde her daim en önemli kupa sayılan lig şampiyonluklarını koyarlar önüne sonra apışır kalırsın.
© copyright 2005 - 2026