bugün

fenerbahçe

taraftarı tarafından kupaları gösterip "bizim daha çok kupamız var o yüzden en büyük biziz" şeklinde yorumlanan kulüp.

eskiden büyüklüğü ölçemezlerdi, şimdi nihayet aralarından biri çıktı da bizim yıllardır somut örnekler vererek gösterdiğimiz şekilde somut örneklerle desteklemeye başlamış, ee tabi canım benim bu da bir gelişme.

deniyor ki; fenerbahçe'nin 87 galatasaray'ın 79 kupası var o yüzden fenerbahçe daha büyük. tabi bunu yaparken 1959 öncesi maçlarda kazanılan kupalar, işgal kuvvetleriyle yapılan maçlarda alınan kupalar falan koyulmuş. 1959 öncesinde kazanılan kupaların ve şampiyonlukların nasıl olduğunu anlat bize bilelim. bir de kaynak önemli tabi...

öyle 3-5 takımın kendi arasında yaptığı ve "ahanda yayla kupasını aldık" tarzında şampiyonluk turu attığı kupaları koyarsan ben de gider hazırlık maçlarında aldığımız kupaları koyarım, emin ol aynı şey olur.

sen şimdi kalkıp kulübünün 5. başkanını gizleyen kendi web sayfandan alırsan olmaz, o yüzden türkiye futbol federasyonu gibi bağımsız bir yerden alacaksın. o yüzden bende sana diyorum ki, galatasaray'ın 61, fenerbahçe'nin 52, beşiktaş'ın 48 kupası vardır.

ayrıca madem konu spor; o halde basketbol'u da koy bakalım. hem bayan hem erkek... şampiyonluk ve türkiye kupaları dahil. koymazsan, ben de sana "kelime oyunu yapıyorsun" derim. ki kendinle çelişiyorsun...

deniyor ki; maça giden taraftar sayısı... diyorum ki, galatasaray bu yıl en çok taraftar toplayan kulüp. diyorlar ki; eee ama trabzonspor maçında 15-20 bin kişi vardı... diyorum ki o maçta 32 bin kişi vardı. euroleague'da fenerbahçe'nin değil galatasaray'ın seyirci ortalaması daha fazlaydı, orada bir destur de önce. hiç birbirimizi kandırmayalım...

velhasıl; şike olayı için hâlâ "cemaat oyunu bunlar" diyen bir taraftara neyi, nasıl izah edebilirim bilmiyorum. sizin büyüklüğünüz size kalsın, bizim büyüklüğümüz bize canım benim. çok kafana takma böyle şeyleri. ha, sen hâlâ "en büyük biziz yeaa" demeye devam et, ben de diyorum. ve inan, hiç de umurumda değil.
© copyright 2005 - 2026