bugün

fenerbahçe

canım benim ben fenerbahçe ülkenin en fazla şampiyonluk alan en fazla resmi kupaya sahip dolayısıyla en büyük kulübüdür diyorum.

sen çıkıyorsun bende sana cinconun başarılarını yazarım diyorsun.

gülüm benim ben gs hiçbir başarı kazanmadı demiyorum ki sana.ben en büyüğüm diyorum çünkü daha çok başarım var diyorum.galatasaray 2.büyük ben ondan daha başarılı oldum tarih boyu. haliyle en büyük benim diyorum.

anlamakta zorlanıyorsun galiba.

rakamlar ortada.alınan kupalar ortada.tarih ortada.

cevap verebiliyor musun. yok!

hep yuvarlak cümleler. yok efendim galatasaray sayfasında kimse rakiple uğraşmıyormuş yok ya!

galatasaraylılar kendi sayfalarında da hatta şu sayfada da her türlü maydonozluğu yapıyorlar.geç bu işleri.ben yukarıda kime cevap verdim.

fenerbahçenin en büyük olduğunu kabul etmek istemeyen ama somut bir argumanda ortaya koyamayarak abuk sabuk ifadelerle fenerbahçeye laf atan bir g.saraylı kardeşimize cevap verdim.

peki o bana cevap verebildi mi? hayır!

bana cevap yetiştirmeye çalışan yine bir başka gs'li yani sensin gülüm benim.

e hani siz rakiple uğraşmıyordunuz.

birde şu 531 seneye koptum.yavrum benim o 531 senenin büyük bir kısmı adınız mekteb-i sultaniydi.ve bize ne senin eğitim kurumu olmandan.eğitimde yarışmıyoruz.en başarılı eğitim kurumunu konuşmuyoruz.konumuz spor.

şu seyirci ortalamalarında evlere şenlik.sen bir de fenerbahçenin seyirci ortalamasını yazsana oraya canım benim.geçen trabzon maçındaki 15-20 bin kişiyi gördük seyrantepede.gerçekten çok dolduruyorsunuz stadı.biz sizin geçmiş sezonlardaki seyirci ortalamalarınızıda biliriz.fenerin basketbolda euroleague'deki seyirci ortalaması daha fazlaydı.

taraftar kartla ilgili yorumlarına fazla bişey yazamayacağım kusura bakma.zira öyle şeyler yazmışsınki insan gülmekten diyecek laf bulamıyor.demek aziz yıldırım iyi ticaret erbabı o yüzden kart satabiliyor fenerbahçe.senin yönetimindekiler çiftçilikle mi uğraşıyordu.

sonuç itibariyle çatlasanızda patlasanızda fenerbahçe hemde açıkara bu ülkenin en büyük spor kulübüdür ve bunuda sizler gayet iyi biliyorsunuz ama gerçeği ifade etmek qoyuyor size.

fenerbahçe tarihiyle başarılarıyla taraftarıyla en büyüktür bunu da defaatle ispatladı şu en zor günlerinde tüm cemaat operasyonlarına rağmen dimdik yılmadan mücadelesini sürdürerek ve tüm bukalemunlara kapak takarcasına 2 kupada son ana kadar yarışarak bir kez daha büyüklüğünü göstermiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026