bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- cennetten düşerken canın yandı mı3
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- am ile pm yi karıştırmak5
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- nissan skyline r342
- the odyssey6
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- islam düşmanlarına bir soru3
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- eren kaşıkçı2
- huzur7
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- manifest grubu vs tarkan16
- balerion3
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- yine çok fena burnum kanadı5
- sözlük kızlarının kekleri11
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- yeni parti50
- forlove19 sorunsalı2
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- ankara2
- mehdiye inanıyor musunuz2
- korkusuz korkak4
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- bana onu sormayin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- parcalandim toparlanamiyorum4
- ona bir şey söyle8
- hikayeyi devam ettir54
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- yeğen2
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- kıyafet alışverişi6
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- galataport3
- whopper3
- sevgili4
meral okay'ın ölümünden memnuniyet duyan,
cumhuriyet, atatürk, ismet inönü gibi kavramlara nefret duyan,
necdet özel dönemine kadar tsk ile ilgili tüm duyumları haber yapan,
osmanlı padişahlarını peygamber mertebesine yakın gören,
sivas katliamını haklı gören,
sivas katliamı sebebiyle yargılanan kişileri "o sırada ordan geçmekte olan kişiler" olarak lanse eden,
karma eğitim sistemine, kızların okutulmasına karşı çıkan,
kadını koruma kanunlarının karşısında (kadın yazarlarıyla beraber) olan,
haber sitesidir.
bu sitenin laik kişi ve kurumlardan nefret ettiğine işaret iki haber;
1.esenyurt'ta 11 işçinin ölümüyle sonuçlanan şantiye yangını.
inşaatı yapan müteahhit firmalar: kayı inşaat ve kaldem inşaat. (hükümete yakın muhafazakar firmalar)
habervaktim'in sorumlu tuttuğu kurum: iş bankası.
sebep: yangının gerçekleştiği yer yani eski tatilya'nın arazisi iş bankası'nın ancak tatilya yıkıldığında ilgili arazi iş gyo tarafından tüm haklarıyla 97 yıllığına amerikalı bir firmaya kiralanmış.
habervaktim'in haberi lanse ediş şekli: 11 işçinin can verdiği şantiye bakın kimin çıktı. büyük medya organlarının yangından ötürü sürekli iki inşaat firmasını suçladığı ve esas sorumlu firmayı reklam endişesi sebebiyle sır gibi sakladıklarını habervaktim ortaya çıkardı. arazi iş bankası'nın malı, atatürk'ün bankası amerikalılar'la iş tutmuş.
2.zongulak çaycuma'da çöküp 15 kişinin ölümüne sebep olan köprü.
esas sorumlu: en başta akp'li belediye olmak üzere şimdiye kadar çaycuma'yı yönetmiş tüm belediyeler. en fazla akp'li belediye çünkü şu an ki belediye akp'li. köprünün iyi durumda olmadığı mühendisler tarafından yıllardır söylenmiş en son bir kaç yıl önce yenileme çalışması diye parmaklıklar boyanıp asfalt dökülmüş, yenisi yapılmasına rağmen eskisi kullanıma kapatılmamış.
habervaktim'in sorumlu tuttuğu kişi: ismet inönü.
habervaktim'in haberi lanse ediş şekli: bakın bakalım 15 kişinin can vardiği köprüyü kim yapmış. köprünün tek partili milli şef döneminde yapıldığı ortaya çıktı.
saçmalığın zirve yaptığı nokta: milli şef'in yaptığı köprü faciasında akp'li belediye başkanın babası da can verdi. ölen kişilere allah'tan rahmet diliyor. sorumluların cezalandırılmasını umuyoruz.
cumhuriyet, atatürk, ismet inönü gibi kavramlara nefret duyan,
necdet özel dönemine kadar tsk ile ilgili tüm duyumları haber yapan,
osmanlı padişahlarını peygamber mertebesine yakın gören,
sivas katliamını haklı gören,
sivas katliamı sebebiyle yargılanan kişileri "o sırada ordan geçmekte olan kişiler" olarak lanse eden,
karma eğitim sistemine, kızların okutulmasına karşı çıkan,
kadını koruma kanunlarının karşısında (kadın yazarlarıyla beraber) olan,
haber sitesidir.
bu sitenin laik kişi ve kurumlardan nefret ettiğine işaret iki haber;
1.esenyurt'ta 11 işçinin ölümüyle sonuçlanan şantiye yangını.
inşaatı yapan müteahhit firmalar: kayı inşaat ve kaldem inşaat. (hükümete yakın muhafazakar firmalar)
habervaktim'in sorumlu tuttuğu kurum: iş bankası.
sebep: yangının gerçekleştiği yer yani eski tatilya'nın arazisi iş bankası'nın ancak tatilya yıkıldığında ilgili arazi iş gyo tarafından tüm haklarıyla 97 yıllığına amerikalı bir firmaya kiralanmış.
habervaktim'in haberi lanse ediş şekli: 11 işçinin can verdiği şantiye bakın kimin çıktı. büyük medya organlarının yangından ötürü sürekli iki inşaat firmasını suçladığı ve esas sorumlu firmayı reklam endişesi sebebiyle sır gibi sakladıklarını habervaktim ortaya çıkardı. arazi iş bankası'nın malı, atatürk'ün bankası amerikalılar'la iş tutmuş.
2.zongulak çaycuma'da çöküp 15 kişinin ölümüne sebep olan köprü.
esas sorumlu: en başta akp'li belediye olmak üzere şimdiye kadar çaycuma'yı yönetmiş tüm belediyeler. en fazla akp'li belediye çünkü şu an ki belediye akp'li. köprünün iyi durumda olmadığı mühendisler tarafından yıllardır söylenmiş en son bir kaç yıl önce yenileme çalışması diye parmaklıklar boyanıp asfalt dökülmüş, yenisi yapılmasına rağmen eskisi kullanıma kapatılmamış.
habervaktim'in sorumlu tuttuğu kişi: ismet inönü.
habervaktim'in haberi lanse ediş şekli: bakın bakalım 15 kişinin can vardiği köprüyü kim yapmış. köprünün tek partili milli şef döneminde yapıldığı ortaya çıktı.
saçmalığın zirve yaptığı nokta: milli şef'in yaptığı köprü faciasında akp'li belediye başkanın babası da can verdi. ölen kişilere allah'tan rahmet diliyor. sorumluların cezalandırılmasını umuyoruz.
Gündemdeki Haberler