bugün
- yeni biriyle tanışmak5
- lgs de 5 yanlış yapan kızı annesinin zorbalaması6
- hep kendini suçlamak12
- kılıçdarı destekleyen sanatçılar9
- arkadaşlar bakar mısınız9
- son 20 yılın en gıcık lafı14
- winamp msn messenger half life windows 983
- hangi manifest kızısın10
- kız arkadaşının giyimine karışmayan erkek22
- çocuğa yabancı isimler vermek2
- ona bir şey söyle18
- havalar da ısındı9
- hazır mantı6
- yks'ye öylesine girmek2
- sözlük içi etkileşimin düşük olması3
- kabe'deki skandal izdiham görüntüsü2
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak6
- maaşla çalışıp ben alfayım diyen erkek3
- eşini aldatan birini görünce yapılması gereken şey2
- devlet bahçeli4
- yalnız yaşamak12
- güne bir şarkı bırak6
- sigarayı tersten yakmak4
- kıyametin yaklaşıyor olduğu gerçeği6
- 15 haziran 2026 belçika mısır maçı10
- yapay zeka ile kod yazmanın getirdiği tembellik2
- true'ya arkadan sahip olmak16
- adolf hitler'in 6 milyon yahudi öldürdüğü yalanı4
- ergenlikten kişilik analizi2
- araplaşmış türkler3
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı13
- türkçe ezana kuduran türk3
- eyüpsultan'da cookie dağıtan kız2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- dandik üniversite mezunlarının ortak özellikleri4
- kadın olsaydım çok açık giyerdim22
- kuran-ı kerim2
- yanlız o hareketi yalnış yapıyorsun4
- merhaba arkadaşlar ben geldim2
- götü büyük kadın3
- şapka2
- 16 haziran 2026 iran yeni zelanda maçı10
- baygın koku2
- güne bir söz bırak2
- sadece bayan entrylerini okumak4
- pizzanın kenarını yememek4
- paşa gönlüm bilir2
- çelenk2
- vazgeçmek3
- bir avukatın suçlu olduğu bilinen kişiyi savunması3
öncelikle benim kişisel tespitim değil, atalarımızın bizlere armağan ettiği tespittir. ne demiş atalarımız? koynumda yılan beslemişim, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, yılandan korkmam yalandan korktuğum kadar...
hatta daha da ileri giderek görsel bilincimize hitap etmek için şahmeran figürü adı altında masallara, efsanalere konu etmişler ama bizler anlamış mıyız? nerde. eşeğiz biz, eşek. atalarımızın hangi tespitinin kıymetini bildik ki bunu bilelim. bilseydik zaten kesinlikle kadını, erkeği, sanayisi, bilimi, teknolojisiyle bu noktada olmazdık.
kimdir şahmeran? yarı insan yarı yılan ve doğaüstü güçleri olan meran dedilen yılanların şahı olan temsili kadın. allah aşkına şu tespite bakın, tıpatıp zehrini biriktirip biriktirip akıtacak erkek avlamaya çalışan türk kızı karakterine uymuyor mu?
erkeklerin bir kabahati varsa, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sözününün hakkını fazlasıyla vermesidir. neticede o yılan onları illa ki sokar ama olsun. erkek olmak da böyle bir şey.
al işte güncel bir örnek olarak, mahidevran sultan la hürrem sultan olayı. biri trip üstüne trip yaparak cihan padişahı efendimiz kanuni sultan süleyman han hazretlerini nerdeyse değil halvetten, hayattan bile soğutacak derecede nemrudun teki, diğeri ise sıradan bir erkeğe bile kendini cihan padişahı hissettirecek derecede işveli, cilveli, oyunbaz hatun. bu durumda gel de padişah efendimizin tercihine saygı duyma.
bir kere o koca cihan padişahına " sülümanım benim, gönlümün sultanı. sen olmadan ben ne yaparım " demesi bile insanın içindeki tüm yağları eritmeye yeter de artar bile.
türk kızı bakar da ders alır mı? nerde. şahmeranlık böyle bir şey işte. ruhu anadan kıza geçirilerek illa sonsuza kadar yaşayacak.
hatta daha da ileri giderek görsel bilincimize hitap etmek için şahmeran figürü adı altında masallara, efsanalere konu etmişler ama bizler anlamış mıyız? nerde. eşeğiz biz, eşek. atalarımızın hangi tespitinin kıymetini bildik ki bunu bilelim. bilseydik zaten kesinlikle kadını, erkeği, sanayisi, bilimi, teknolojisiyle bu noktada olmazdık.
kimdir şahmeran? yarı insan yarı yılan ve doğaüstü güçleri olan meran dedilen yılanların şahı olan temsili kadın. allah aşkına şu tespite bakın, tıpatıp zehrini biriktirip biriktirip akıtacak erkek avlamaya çalışan türk kızı karakterine uymuyor mu?
erkeklerin bir kabahati varsa, tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır sözününün hakkını fazlasıyla vermesidir. neticede o yılan onları illa ki sokar ama olsun. erkek olmak da böyle bir şey.
al işte güncel bir örnek olarak, mahidevran sultan la hürrem sultan olayı. biri trip üstüne trip yaparak cihan padişahı efendimiz kanuni sultan süleyman han hazretlerini nerdeyse değil halvetten, hayattan bile soğutacak derecede nemrudun teki, diğeri ise sıradan bir erkeğe bile kendini cihan padişahı hissettirecek derecede işveli, cilveli, oyunbaz hatun. bu durumda gel de padişah efendimizin tercihine saygı duyma.
bir kere o koca cihan padişahına " sülümanım benim, gönlümün sultanı. sen olmadan ben ne yaparım " demesi bile insanın içindeki tüm yağları eritmeye yeter de artar bile.
türk kızı bakar da ders alır mı? nerde. şahmeranlık böyle bir şey işte. ruhu anadan kıza geçirilerek illa sonsuza kadar yaşayacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar