bugün

e1011001

tezimi ispatladıgı için yazar teşekkürlerimi sunarım.

insan kendisine, inandıgı degere hakaret ya da cevap verilmesi gereken bir söz söylendiginde cevap vermeden duramıyorumuş. yazarın fazıl say özelinde atesitlere saldırıldıgını beyan etmesine karsılık verilen cevaplara verdigi cevaplar düsünce özgürlügü mizah vs vs. buna cevap olarak biraz da test etmek amaçlı aşağıdaki entry tarafımdan yazılmıstır.

nick altına yazdıgım moderasyon tarafından silinen entry

kendisi ateist. bütün ateistler yavsaktır. ateistlerde beyin yoktur. ayrıca kerhane de dogmuslardır.

edit. bu cümle yazara hakaret etmek için yazılmamıstır. sadece düsünce ve ifade özgürlügünün bir sınırı olması gerektigini vurgulamak için yazılmıstır. yoksa cumlede tazılan gibi bir düsüncem yok. ateistlerin yavsak ve beyinsiz oldugunu iddia etmiyorum.

bu da yazarın bana cevaben yazdıgı entry

kendisi atatürkçü ve dindar. dinarlar yavşak mıdır? bu konuda örnek küme çalışması için tek elemanlı bir önerim var. summary olarak a dindarlar kümesini b yavşaklar kümesini oluştursun. c ise ikisinin kesişimi olsun.

editlemeden edit: cümle hakaret amaçlı değildir. sadece yavşaklık kümesi ile dindarlık kümesinin kesişim kümesinde yaşayanlara açıklama amaçlı yazılmıştır.

netice itibariyle insan kendisine ya da inandıgı degere hakaret edildigini düsündügünde cevap verme ihtiyacı hisseder bu cevap ama hakaret içerikli olur ama düzgün şekilde olur. ya da aynı şekilde mukabele(karsılık) görür.