bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- tembel ve çalışmayan insan16
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- aklını yitirmek4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- en sevilmeyen ev işleri2
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- horoz hayası çorbası5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- velvet13
- eski nahif sözlük kızları2
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- slavko vincic15
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- manifest grubu3
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nervio11
- acıktım ben3
- ispanya20
- ona bir şey söyle9
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- kadim kültürler4
- devlet bahçeli5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- 2026 dünya kupası25
- laptop5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- aga be şarkılar5
- gocusuz sözlük4
- manyak olmaya karar verdim9
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- tememda kenka nalaka10
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- çok uzun sürede hazırlanmaları
- dakik olmamaları
- o kadar çok parfüm sıkarlar ki kendilerine bişrey olmaz ama yanında on dakika durursanız tinerci moduna girebilirsiniz.
- yaptığınız iyilikleri unutmaları ama hataları sürekli yüzünüze vurmaları
- trafiği alt üst etmeleri, öyle ki iyi şoför olmayı sadece önüne bakmak sanırlar o şerit senin bu şerit benim derken ortalığı mahvederler. misal, fiat panda'sıyla tır misali kavşağı geniş alanını bile gördüm.
- tartışmada son sözü söylemek isterler fakat haksızlarsa illaki ağlarlar.
- erkek işi denilen durumlara bile "ben yaparım" şeklinde işi siz uygularken karışmak istemeleri, tabi sonu hüsrandır genelde. fakat işi başarmışsa önümüzdeki 5 yıl "şu erkek işini r harfi yapamadı da ben yaptım heheh" şeklinde övünmeleri mide bulandırmaya yeterlidir.
- çok çok çok konuşmaları. ikiniz yalnızsanız ve kadın sılmışsa o çene durmaz "şöyle yaptımda", "böyle yaptımda", "oraya gittim",... hiç cevap vermeseniz bile kendi kendine sırıtma, ağlama gibi hallere girebilirler.
- konuşmaları fazla magazinseldir; şimdi bize bilmem kimin bilmem ne yaptığından? gel bilimsel bir şeyler konuşalım diyecem ama yok vazgeçtim.
- siz bilgisayarda birşeyler yazarken sürekli sizin cevap vermeniz gerekecek şekilde konuşması ve bu sırada bilgisayarda kurduğunuz cümlelerinizin birbirine girmesi.
- zaten ağzımı çok açmam ama ağzımı açıncada "ben ne dedim şimdi ya" şeklinde yakınmalarıma sebep olacak "ve" bağlacından alakasız sonuç çıkarma ve bununla gününüzü mahvetmesi.
sonuç: bu eksilere boşuna katlanmıyoruz, annemizin şevkati, eşimizin sadakati, kız kardeşlerimizin arkadaşlığı hepsine değer.
- dakik olmamaları
- o kadar çok parfüm sıkarlar ki kendilerine bişrey olmaz ama yanında on dakika durursanız tinerci moduna girebilirsiniz.
- yaptığınız iyilikleri unutmaları ama hataları sürekli yüzünüze vurmaları
- trafiği alt üst etmeleri, öyle ki iyi şoför olmayı sadece önüne bakmak sanırlar o şerit senin bu şerit benim derken ortalığı mahvederler. misal, fiat panda'sıyla tır misali kavşağı geniş alanını bile gördüm.
- tartışmada son sözü söylemek isterler fakat haksızlarsa illaki ağlarlar.
- erkek işi denilen durumlara bile "ben yaparım" şeklinde işi siz uygularken karışmak istemeleri, tabi sonu hüsrandır genelde. fakat işi başarmışsa önümüzdeki 5 yıl "şu erkek işini r harfi yapamadı da ben yaptım heheh" şeklinde övünmeleri mide bulandırmaya yeterlidir.
- çok çok çok konuşmaları. ikiniz yalnızsanız ve kadın sılmışsa o çene durmaz "şöyle yaptımda", "böyle yaptımda", "oraya gittim",... hiç cevap vermeseniz bile kendi kendine sırıtma, ağlama gibi hallere girebilirler.
- konuşmaları fazla magazinseldir; şimdi bize bilmem kimin bilmem ne yaptığından? gel bilimsel bir şeyler konuşalım diyecem ama yok vazgeçtim.
- siz bilgisayarda birşeyler yazarken sürekli sizin cevap vermeniz gerekecek şekilde konuşması ve bu sırada bilgisayarda kurduğunuz cümlelerinizin birbirine girmesi.
- zaten ağzımı çok açmam ama ağzımı açıncada "ben ne dedim şimdi ya" şeklinde yakınmalarıma sebep olacak "ve" bağlacından alakasız sonuç çıkarma ve bununla gününüzü mahvetmesi.
sonuç: bu eksilere boşuna katlanmıyoruz, annemizin şevkati, eşimizin sadakati, kız kardeşlerimizin arkadaşlığı hepsine değer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar