bugün

sie liegt in meinen armen

arabesk dinlemeyen mitto gibi bünyelerin ağlamaklı olduğu nadir arabesk şarkılardandır. sevgilisinin kollarında ölmesi ve kızın son sözünün "ich liebe dich" * olması adamı tam anlamıyla yıkar.

Türkiye'de televizyonlara da çıkıp konuşan Muhabbet'in de söylediği gibi yakın arkadaşı ve şarkının bestecilerinden Çetin Çetinkaya bu şarkıyı kendi ismiyle tanıtmıştır.

--spoiler--
Çetin Çetinkaya hırsızın birisidir. Muhabbet (Murat ERŞEN) isimli şarkıcımızın vokalistliğini yaparken, albüm çıkarma aşamasında hazırlıkları sürdüren Muhabbet, birgün vokali Çetin'e der ki:
'Al şu demoları, evde çalışıp hazırlıklarını tamamla' ve sie liegt in meinen armen adlı şarkının demosunu ona verir.
Daha sonra Muhabbet'in haberi olmadan, gizliden gizliye bu demoları kendi adını koyarak internet ortamında Kazaa'ya upload eder ve burdan da zincirleme olarak diğer kullanıcılar yükler.
Muhabbet'in yorumu ile Çetin Çetinkaya denen çocuğun hikayesi budur. Ama Muhabbet'in Fan-Forumu'ndaki arkadaşların anlatımında eskiden Çetin ile Muhabbet'in sıkı dostlar olduğunu hatta Sie liegt in meinen armen adlı şarkıyı Muhabbet, Çetin ve Muhabbet'in abisi $ikiPA! (Levent ERŞEN) üçü birlikte besteledikleri söylenir. Ve bu şarkı bestelenirken havanın yağmurlu olması ve Çetin'in pencereden yağmuru görmeiyle ölen dedesinin aklına gelmesi ayrı bir konudur.
Bir önemli not daha:
Bu şarkı hiç kimsenin ölen bir sevgilisi üzerine yazılmamıştır veya bu şarkıyı yazanların sevgilileri ölmemiştir!

kaynak : antoloji.com
--spoiler--

Almanca sözleri ve Türkçe çevirisi için;
http://www.guftekar.com/b...oku.php&ceviri_no=538