bugün

emre belözoğlu

çok yetenekli, özverili, hırslı ve verimli bir oyuncu olmasına rağmen tek handikapı olan aşırı sinirli bir tabiata sahip olmasından ötürü ciddi sıkıntı yaşayan ve bu zaafını bilenlerin bu yüzden sık sık üzerine oynadığı milli oyuncudur..

aykut kocaman da bu adama takmış... göremiyor sanki ''takımda koşan, doğru şekilde pres yapan, başarılı şekilde topu oyuna sokan ve 90 dakika mücadele eden tek adamın emre belözoğlu olduğu'' gerçeğini..

emre'yi çıkarttığınız anda fenerbahçe'nin pili bitiyor..adamın bırak fenerbahçe'yi türkiye'de alternatifi yok..

yaşı falan beni bağlamıyor..çünkü bilen bilir..yaşlanma olayı takvim yaşı ile alakası olmayan tamamen genetik ve moleküler düzeyde olan biyolojik bir hadisedir..

yani kendinize iyi bakar, spor yapar, sağlıklı beslnir, un-şeker-alkol-tuz gibi çevresel toksinlerden uzak durursanız, biyolojik yaşınız genç kalır ve daha yavaş yaşlanırsınız.. bu sebeple bazı insanlar genç gösterir, bazı insanlar yaşlı..mesela 30 yaşındaki herkes 30 yaşında değildir..

yani emre kendine bakıyor..en az bir 4-5 sene daha rahat oynar..üstelik alternatifi yok..

hal böyleyken basit bir olay yüzünden adama takmanın anlamı nedir ??

bence aykut kocaman gitmeli..emre'nin milyonda biri kadar katkısı yok takıma..ne taktik bir artı katabiliyor..ne kondüsyon yükleyebiliyor..ne motive edebiliyor..takım 2 sezondur emre ve alex'in bireysel yetenekleri ile yürüyor..

aykut değil pazarcı ahmet amca da fenerbahçe'nin başında olsa, o da fenerbahçe'yi ilk 3'e sokar..

yani aykut'un kattığı hiçbirşey yok..

tam tersi daum döneminde kaçan şampiyonluk, aykut'un yarattığı nifak yüzünden kaçtı..

aykut; sürekli asık yüzü, antipatik mimikleri ve soğukluğu ile takımın olan havasını da kaçırıyor..
güncel Önemli Başlıklar