bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı21
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek14
- bir daha doğmayacak olmak4
- evrene bir mesaj bırak7
- uzun bir yolculuğa çıkma isteği2
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- linkedin5
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler10
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj4
- 17 haziran 2026 erhan karaal'ın kaçırılması2
- izinli yazarın entry girebilmesi7
- abd iran mutabakatındaki 5 madde2
- nagihan'a üzülmek2
- arkadaşlar uyudunuz mu6
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
- islam düşmanlarına epstein şoku13
- muhafazeküler4
- yusuf tekin'in öğrencinin bağcığını bağlaması2
- kendi rızasıyla kabak tatlısı yiyen insan2
- ismail kartal10
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması8
- zeki ve cool biriyle sohbet etmek2
- kılıçdaroğlu'nun aradığı desteği bulamaması3
- kilo verdiren gıda4
- şu anda ne yapıyorsun19
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- izmir'in yıllar sonra chp den kurtulması2
- 18 haziran 2026 yusuf ziya gümüşel'in tahliyesi4
- hocalı katliamı2
- bugün ne yedin10
- sokak röportajı veren sıradan vatandaş3
- org vs synthesizer4
- tripofobisi olanlar revani yemezler4
- işi düşünce aramak2
- 2026 dünya kupası13
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- çocuğuna dünyayı dar edip toruna dünyaları vermek2
- cemil tugayın chp den istifa etmesi2
- yıllık yazısı3
- azizlik neden ispanyollara mahsus4
- kemal derviş5
- bir gün ölecek olmak6
- vedat muriqi3
- eski eş2
- sevgilinin arkadaşının daha yakışıklı olması2
- yanlışlıkla erkek sikmek8
- en iyi terapi6
- en iyi yanık kremi5
...oturduk konuştuk sonra.dört kişiydik. ben, mazhar, fuat, özkan. ben hariç hepsinin sesi güzeldi. içimi okudular, üflediler. "bu küskün yüzün, gayrı gülsün" şeklinde. içtiler. içtikçe güzelleşemediler. aynı kaldılar ama ben zaten onların bu halini seviyordum. hani sarhoş taklitleri hep başarısızdır ya skeçlerde; tam tersini düşünün...
oturduk konuştuk sonra. dört kişiydik. ben, ferda, anıl, yarkın. konuşlandık, yaralandık, bahtı karalıydık nasılsa. ama ben bişey demedim o vakit. bi'şey oldum. hmm... f a y...! telin koptuğu yerden kırıldım!
oturduk konuştuk sonra. Dört kişiydik. Ekmek, Şarap, Sen ve Ben. içimizden biri eksik olunca adına sofra denmiyordu zaten. "En güzel şarkı"sı olmayan hayranlar gibi hep böyle bir yanar dönerlik. Oysa o şişe ne günler gördü Sarah. Dinliyorsun değil mi sevgili Lille? Ya sen Marsilya?
oturduk konuştuk sonra. iki kişiydik. Ben ve Neşet Ertaş. Geldiği yeri sorduğumda "Bozkır" dedi. Dedim bak abi ben senin sazını nerde olsa tanırım. Tamam metale kaydığım da oldu ama adamımsın unutma. "Sağolasın" dedi. Olurum dedim.
Zahide'yi güzel söylüyordu. Bazı türkülerde bezgin duruyordu ama olsun. istisnalar Zahide'yi bozmuyordu.
oturduk sonra. iki kişiydik konuşmadık. Tamam biraz konuştuk. "Gülüşün var ya" dedim. Kesti gülmeyi. Öyle demek istememiştim.
oturduk konuştuk sonra. dört kişiydik. ben, ferda, anıl, yarkın. konuşlandık, yaralandık, bahtı karalıydık nasılsa. ama ben bişey demedim o vakit. bi'şey oldum. hmm... f a y...! telin koptuğu yerden kırıldım!
oturduk konuştuk sonra. Dört kişiydik. Ekmek, Şarap, Sen ve Ben. içimizden biri eksik olunca adına sofra denmiyordu zaten. "En güzel şarkı"sı olmayan hayranlar gibi hep böyle bir yanar dönerlik. Oysa o şişe ne günler gördü Sarah. Dinliyorsun değil mi sevgili Lille? Ya sen Marsilya?
oturduk konuştuk sonra. iki kişiydik. Ben ve Neşet Ertaş. Geldiği yeri sorduğumda "Bozkır" dedi. Dedim bak abi ben senin sazını nerde olsa tanırım. Tamam metale kaydığım da oldu ama adamımsın unutma. "Sağolasın" dedi. Olurum dedim.
Zahide'yi güzel söylüyordu. Bazı türkülerde bezgin duruyordu ama olsun. istisnalar Zahide'yi bozmuyordu.
oturduk sonra. iki kişiydik konuşmadık. Tamam biraz konuştuk. "Gülüşün var ya" dedim. Kesti gülmeyi. Öyle demek istememiştim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar