bugün
- arkadaşlar naber ya8
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- en toksik ilişkilerdeki seksin7
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- eşkıya dünyaya hükümdar olmaz4
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- akp seçmeni16
- gecenin karadeniz türküsü3
- hobi olarak seks yapmak5
- mesajlaşırken btw yazmak9
- fatma betül sayan kaya43
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- sevilen kızın zorul zorul osurması5
- arkadaşlar ben neden sallanmadım8
- river phoenix3
- anın görüntüsü20
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- toksik insan2
- göz teması kuramama9
- gecenin şarkısı7
- saklama kabında sarma yapıp getiren oğlan5
- memesiz kadın6
- brokeback dagindan ev almak2
- akp'li biriyle siyaset konuşmak2
- rüyamızda gördüğümüz kişilerin bizi düşündüğü4
- yazarların güncel flört listesi5
- dünyanın en ucuz benzini türkiye de7
- saç ekimi3
- the merich5
- yazarların başarılı olduğu konular8
- first dateye damatlık giyip gitmek3
- karadenizli biriyle evlenmek2
- ona bir şey söyle8
- carnage olmak2
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey14
- türklerin başarılı olduğu konular9
- 1 haftada 5 kilo vermek3
- bekir bozdağ5
- salat namaz değildir8
- entarisi ala benziyor2
- tevratta anlatılan ensest ilişki13
- pazar günü saat 17 00 ten sonra nereye gidilir6
- italyanların başarılı olduğu konular6
- 60 kilo üzeri kızlar sözlükten çıksın9
- yapay zeka sözlük yazarı2
- güldürülmesi kolay biri olmak4
- hamsili cilt kremi9
- serkan bayram2
- tekerlek toplayan cocuk17
dizilerin kralıdır. bügüne kadar gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu dizisidir. görsel kalitesi, müzikleri, oyunculukları, konusu ve konuyu işleyiş tarzıyla ortalıkta dizi diye geçinen birçok yapımın örnek alması gereken bir şaheserdir. evreni kendi bakış açısıyla gerçekten kurgulamış ve bizim bu evrenin içinde adeta kaybolmamızı sağlamıştır. ayrıca siyasi, askeri, din, aşk, ölüm, ahlak gibi daha birçok konuyu kendi açısından bizlere anlatmıştır. ve buna mükemmel bir final de eklendiğinde ortaya izlemeden ölmeyin tarzı bir dizi çıkmıştır. bu dizinin benim için yeri başkadır ve hep öyle kalacaktır. kıscası artık benim için bsg ve diğer diziler vardır.*
ekleme: william adama gibi kumandan, yürekli, babacan, ayar ustası bir karaktere sahiptir. gerektiğin de zor kararlar vermekten çekinmeyen, gerektiğin de ise bir çocuk kadar duygusal olabilen adam gibi adam. sen çağır ben o gemide çay taşımaya razıyım be usta.
--spoiler--
adama: starbuck, what do you hear?
starbuck: nothing but the rain.
adama: then grab your gun and bring in the cat.
--spoiler--
--spoiler--
all this has happened before... and will happen again...
--spoiler--
--spoiler--
sometimes it's too high. you know, when we fought the cylons, we did it to save ourselves from extinction. but we never answered the question "why?" why are we as a people worth saving? we still commit murder because of greed and spite, jealousy, and we still visit all of our sins upon our children. we refuse to accept the responsibility for anything that we've done, like we did with the cylons. we decided to play god, create life. and when that life turned against us, we comforted ourselves in the knowledge that it really wasn't our fault, not really. you cannot play god then wash your hands of the things that you've created. sooner or later, the day comes when you can't hide from the things that you've done anymore. -william adama-
--spoiler--
ekleme: william adama gibi kumandan, yürekli, babacan, ayar ustası bir karaktere sahiptir. gerektiğin de zor kararlar vermekten çekinmeyen, gerektiğin de ise bir çocuk kadar duygusal olabilen adam gibi adam. sen çağır ben o gemide çay taşımaya razıyım be usta.
--spoiler--
adama: starbuck, what do you hear?
starbuck: nothing but the rain.
adama: then grab your gun and bring in the cat.
--spoiler--
--spoiler--
all this has happened before... and will happen again...
--spoiler--
--spoiler--
sometimes it's too high. you know, when we fought the cylons, we did it to save ourselves from extinction. but we never answered the question "why?" why are we as a people worth saving? we still commit murder because of greed and spite, jealousy, and we still visit all of our sins upon our children. we refuse to accept the responsibility for anything that we've done, like we did with the cylons. we decided to play god, create life. and when that life turned against us, we comforted ourselves in the knowledge that it really wasn't our fault, not really. you cannot play god then wash your hands of the things that you've created. sooner or later, the day comes when you can't hide from the things that you've done anymore. -william adama-
--spoiler--
Gündemdeki Haberler