bugün

uçurum

--spoiler--
laf dinlemeyen ve susmayan kadın karakterleriyle "öyk" dedirtse de izlenebilirliği hat safha'da olan dizi. konu ilgi çekici ama lastik don gibi uzama ihtimali olan kısır bir konusu var gibi. yani kızkardeşler orospu olacak mı olmayacak mı şimdilik tüm konu bundan ibaret. yani bu eski asker kızları kurtarmaya mı çalışacak 20 bölüm?

-3.bölümünde küçük kız kardeş işe çıktı. bakalım o salak abla karakteri de aynı kaderi paylaşacak mı!
-berber'in karısıyla kızının hiç susmadan moldovalı ablamıza "hırsiz" demeleri oldukça sinir bozucuydu. sus da bi dinle ak. eva'nın ademi dinlemeyip, eski türk filmlerindeki gibi kardeşine koşması, kardeşinden sobra kendi götünün de tehlikeye girmesine neden oldu.
-o felicia'ya bok atan pezeveng zengin de dizinin en orospu çocuğu karakteri gibi sanki. rambo ademin kendisini de aradan çıkarması yani kesmesi farz bence.
-nur ablamız da çift kişilikli gibi. iyi mi kötü mü karar veremedim bir türlü. herhalde "ben orospu oldum, bütün dünya orospu olsun" diyor.
-arif berber de her dizi'De bulunan bilge karakter. 4.bölümde eva ile girdiği muhabbet güldürdü beni ;

arif : bir şey buluruz
eva : ben de düşünür. bir çözüm yolu buluruz
arif : tabi buluruz kızım. bir taksici, bir rus, bir berber, bir de bar bulduk mu tamam.

berberin yamanın adamı le girdiği diyalog da güzeldi. hani şu adamı evine sokmadığı zaman girdikleri diyalog.

-eva, felicia, diğer rus kadınlar, 4.bölümde sebebi hikmetini çözemediğimiz şekilde olaya dahil olan, daha doğrusu olmaya çalışan yeni gelin (Funda Eryiğit) dizinin güzel kadın sayısını hayli yüksek tutmakta.

-yaman karakteri de izlenesi. oynayan oyuncu da yetenekli.
--spoiler--