bugün
- buddy dudeye övgü entrysi giren tipler19
- 35 yaş üstü erkeklerin genç erkek gibi giyinmesi13
- güzel götlü kız vs güzel gözlü kız7
- normal sözlükten buraya gelenler4
- sözlüğün eski tadının olmaması8
- onlyfans7
- memeleri füze gibi kadın10
- sözlükte hedef göstermeden yazabilmek4
- plajda yakınlaşan çifte kızıp sitem eden kadın2
- ilahi adaletin tecelli etmesi2
- beypazarı maden suyu3
- sigara içmeyenler üzülünce ne yapıyor sorunsalı13
- enayimiknatisii12
- beyaz tenli kızların mal olması3
- buddy dude18
- uysaljakoben17
- otobüsün son seferini kaçırmak6
- dünya kupası denince akla gelenler2
- yeğen5
- chp bölünürse olacaklar6
- sosyoloji antropoloji ilişkisi2
- 40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek17
- zeki olmadığı halde sinsilik peşinde koşan insan5
- gözyaşı ile boğulan gözler4
- cilgincapkin213
- aşk acısı çekenlere tavsiyeler11
- sigara içen kızla öpüşülür mü9
- gammazlar çetesi18
- osmanlı yı yeniden kuracağız2
- san fransisco niggasi5
- chp'nin hali ne olacak46
- atatürk'ün boyunun 164cm olması16
- masklavi'nin düşünceleri18
- antalyalıların kabak tatlısına tahin dökmeleri11
- 11 haziran 2026 ünlülere uyuşturucu operasyonu7
- yiğit bulut2
- 11 haziran 2026 youtube premium zammı2
- yeşil gözlü kız11
- şövalye modu3
- gurbetçilerden nefret etme sebepleri2
- chp kapatılsın kampanyası10
- tolga ağar2
- cemevinde arada lokma yemek vs dağıtılması8
- bu sen misin7
- mor semsiyeli yabanci2
- true'nun aslında iyi biri olması4
- çizgili pijamalı çocuk5
- sedat pekmez39
- aylık 274 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- kemal kılıçdaroğlu'nun amacı'ne sorunsalı3
Bilmiyorum kimi ne kadar ilgilendirir ama bugün çok hüzünlü ve mutsuz geçiyor benim için.Kol ve bacak nakli olan şevket çavdar’ın ölümü beni mahvetti kahroldum resmen.Hiç tanımama ragmen içimden birşeyler koptu sanki.Bu çocugun ölümü hayatın ne kadar acımasız olduğunu birkez daha gözler önüne seriyor.Hayat ne kadar enteresan ve tuhaf.Kimileri için bayram kimileri için zindan.Normal sapasağlam bir insanken elektrik akımına kapılarak kolları ve bacaklarını kaybedişi çaresizce yıllarca kaderine boyun eğişii..Ve en sonunda hayatı üzerine bir umut için kumar oynayarak acımasızca kaybetmesi.
Bu insana bakınca ne kadar çok şeye şükretmemiz gerektiğini görüyoruz.insanlar dudaklarını gözlerini begenmeyip estetik peşinde koşarken o çocuk sadece yürümek ve ellerini hissetmek istiyordu.Haberlere bakıyoruz bir tarafta angelına jolıe’nin futursuzca bacaka sergilemesi,bir tarafta sadece bir bacaga sahip olmak için gelen ölüm.Hayat bu kadar dengesiz ve acımasız olmamalı.Hiçbir zaman adalet olmadığını bile bile yaşamak çok acı.içimize burkan olaylara çok üzüldüm deyip geçmek çok acı.
Aman beren saat ile kenan doğulu prag tatillerinden geri kalmasın,bizi iplemeyen bir ülkenin ödül töreni çarşaf çarşaf tv’lerde internetlerde insanların gözüne sokulsun.Şevket Çavdar’da bir insandı ve bu hayatta hiçbir hayalini gerçekleştiremeden öldü.Bazen kader denen kavrama da lanet ediyorum...Ve bizlerde yarın ne olacagını bilmeden bu acımasızlığın içinde yaşayıp gidiyoruz..
Bu insana bakınca ne kadar çok şeye şükretmemiz gerektiğini görüyoruz.insanlar dudaklarını gözlerini begenmeyip estetik peşinde koşarken o çocuk sadece yürümek ve ellerini hissetmek istiyordu.Haberlere bakıyoruz bir tarafta angelına jolıe’nin futursuzca bacaka sergilemesi,bir tarafta sadece bir bacaga sahip olmak için gelen ölüm.Hayat bu kadar dengesiz ve acımasız olmamalı.Hiçbir zaman adalet olmadığını bile bile yaşamak çok acı.içimize burkan olaylara çok üzüldüm deyip geçmek çok acı.
Aman beren saat ile kenan doğulu prag tatillerinden geri kalmasın,bizi iplemeyen bir ülkenin ödül töreni çarşaf çarşaf tv’lerde internetlerde insanların gözüne sokulsun.Şevket Çavdar’da bir insandı ve bu hayatta hiçbir hayalini gerçekleştiremeden öldü.Bazen kader denen kavrama da lanet ediyorum...Ve bizlerde yarın ne olacagını bilmeden bu acımasızlığın içinde yaşayıp gidiyoruz..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar