bugün

hakan şükür

bir takım dü$ünün, nedenini halk bilmediği halde, takım arası bir kaç dü$ünce ya da emir yüzünden, bütün takımın kendisinin üstüne oynaması ve onu yıldız yapması. tek forvet olmamasına rağmen, sürekli kendisiyle oynanması ve sürekli kendisine gol attırılması. fakat a$ırı üstün yeteneklere sahip olmadığı, türkiye' den avrupaya transfer olduğu zaman anla$ılan, ceza sahası içinde çalım atıp attığı gol sayısı sadece bir olan. fakat ülkenin en iyi forveti olduğu iddaa edilen.

tamam kabul belki $u an ya da kariyeri ondan daha iyi forvet yok. fakat onun kadar ısrar edilen, sürekli onun üstüne oyun kurulan, her atakta kendisine top atılan, gol pozisyonuna sokulmaya zorlanan ba$ka bir futbolcu oldu mu? söylemek istediğim tam olarak bu. ne hakan $ükür' e sipastik demek, ne de hakan $ükür' ün mükemmel bir forvet olduğu iddaa etmek. neden bilinmez, sürekli kendisi üstünde ısrar edildi, sürekli kendisine göre takım kuruldu. fakat buna rağmen, benim bir tek hatırladığım, çalım atıp gol attığı.. yani diğer golleri yükselip kafa vurmak. onunda nedeni ise daha önce basketbol oynamı$ olması. boyunun yurdum defans oyuncularına göre uzun olması. avrupa maçlarında yaptığı dikkat çekici hareketlerin en son 7 sene önce olmasınında bununla bir alakası olmalıdır.

kötü futbolcu olmadığı bir daha belirtmek istemekle beraber, artık miadını doldurduğu halde, sakarya' nın yüzde 40' ına sahip olduğu halde, karun kadar zengin olduğu halde neden takımı 10 ki$i bıraktığı merak konusudur. fakat bunlara rağmen sürekli olarak her maçtan sonra kendisini konu$mak, boğmaya, daraltmaya ba$lamı$tır. hiç bir $ey yapmadığı, hatta atakları önlediği halde hala forvet oynamakta, hala sürekli konu$ulmaktadır. çünkü, o hakan $ükür' dür. değil, o artık eski hakan $ükür' ün bir yansımasıdır. eskiden de hakan $ükür mükemmel bir futbol sergilemiyordu fakat en azından kendisi için oynayan 9 ki$iyi mahcup etmiyordu..

edit: bunu eksileyen yazar arkada$lara te$ekkürler. biz bu $ekilde pohpohlamaya çalı$tıkça, bu ki$i sürekli gündemde kalıcak, 50 ya$ında genç milli takımda oynayacak, fakat onlarıda 10 ki$i bırakacaktır.
güncel Önemli Başlıklar