bugün

new orleans hornets

chris paul takasından sonra beklentileri karşılamayarak batının dibine demir atmıştır. Sezon başında denver nuggets'ın carmelo anthony* takas hamlesine benzer bir olaya kalkıştılar, chris paul'ü karşılığında Eric Gordon, Chris Kaman, Al-Farouq Aminu ve ilk tur draft hakkı karşılığında clippersa deyim yerindeyse itelediler. Emeka Okafor, Trevor Ariza, Marco Belinelli ve takas sonrası gelen oyuncularla gayet dinamik bir takım oluştrdular aslında ama sadece kağıt üstünde dinamik, takım o kadar ruhsuz ki kimse böyle tıynetsiz bir takım beklemiyordu. *
--spoiler--

New York Knicks ile Denver Nuggets arasında gerçekleşen dev takasta Anthony ile birlikte Chauncey Billups, Shelden Williams, Anthony Carter ve Renaldo Balkman Knicks'e geçti. Denver ise Wilson Chandler, Raymond Felton, Danilo Gallinari, Timofey Mozgov'u kadrosuna dahil ederken, 2014 NBA Drafti birinci turda seçme hakkı aldı.

Bu takas sonrasında denver'a gelen oyuncular öyle bir uyum sağlamıştı ki takıma sezonun geri kalanında baya iyi sonuçlar alınmıştı.

--spoiler--