bugün

eşcinsellerden eşcinsellere tavsiyeler

öncelikle anormal oldugunu düşünme. sen normalsin. bir kaç dallama çıkıp sana ''ibne'' diyorsa, ''ölün'' diyorsa bil ki, o zaten kendine asla itiraf edemediği senin gösterdiğin cesareti gösteremediği için bunu yapıyor.

ne suç ne günah ne hastalık, sadece aşk bunun adı..
sen hasta degilsin.
sen tercih etmedin.
sen aşıksın. sadece bu.

aşkı hangi formda hangi cinsiyetle yaşadıgının önemi yok bunu unutma. kendini neden böyleyim diye suçlama. ortada suç ve ya suçlu varsa, o da seni bir uzaylı gibi gören ve sırf sen bir erkeğe ya da bir kadına aşık oldugun için senin yaşamamanı dileyen o embesil, çalışmayan, gerici kafadadır.

bu zihniyet değişir mi değişmez mi bilemem. ama değişmesini dilerim. sen de öyle yap.
örgütlen. yalnız olmadıgını anlayacaksın. unutma ki, tüm seksist yaklaşımlardan örgütlü bir birey olarak daha kolay korunabilirsin.
biliyorum vahşiler. biliyorum herkes ve hatta sen de dahil(eşcinsel oldugunu kendine itiraf etme sürecinde), eşcinsellerin kendini pazarladıklarını sadece bu işi yaptıklarını sanıyordun.oysa hiç öyle bir şey yok. hiç yok inan bana. kendini pazarlayan heteroseksüel kadınlar gibi, transeksüeller homoseksüeller de çoğu zaman hatta her zaman , mecbur kaldıkları için bu yolu deniyorlar.

oysa sen aşkını yaşa. olur mu? kimseye aldırma.
hoşlandıgın erkek/kadın belki seni itecektir. seni istemeyecektir. bunun eşcinsellikle alakalı olmadıgını anla ve, heteroseksüel bir ilişkide nasıl karşı taraf red edilebilirse, red edilebileceğini de bil.

ve ben unutmadan, gökkuşağının tüm renklerini taşı sen.
ve sen unutma, özgürlük bütün renkleri sevmektir.

not:
lanet olsun! eşcinsel ve transeksüel kanlarıyla kirlenmiş ahlakınız batsın! şurda bir sözlük platformunda bile, buram buram kokan homofobiniz batsın! sizin var ya o ölün demeleriniz batsın! insanları aşkları yüzünden öldürebilen o zihniyetiniz batsın! otobüste bir kadını taciz ederken, gelip burda ahlak polisi kesilmeniz batsın! sizin en çok da ahlak anlayışınız batsın!
güncel Önemli Başlıklar