bugün
- karı kıza para yedirir misiniz13
- osururken götten alev çıkması12
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- seksli rüyalar görmek3
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- evlenilmeyecek kız tipi11
- türk ekonimisi harika5
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- sözlüğün embesillerle dolu olması5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- en çok hoşa giden doğa olayı8
- güne azerbaycan türkçesi bir şarkı bırak2
- elle yemek yemek2
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- cemaat evinde maklube yememiş insan4
- en geri kalmış ülkeler3
- telefonun aşırı ısınması7
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- çanakkale savaşında abdulhamid olsaydı3
- çanakkalede hocaların şıhların filan en çok ölmesi3
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- tadelle'yi kim yiyor sorunsalı3
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- güne bir şarkı bırak5
- gay biraderlerin gey birader olması2
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- kötü bir insan olmak5
- yön duygusuna sahip olmamak10
- çingene küfürleri3
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı9
- aziz peder ismetto gurbuzotti2
- buddy dude3
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- acdc tişörtü giyen elektrikçi3
- düşün ki bu gece öldün6
- kadınların piç erkek tercihi12
- donanımlı erkek3
- arabayı gariban gösteren aksesuarlar3
- neden herkes aynı soruları soruyor4
- dunning kruger etkisi2
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- türklerin niye terör örgütü yok sorunsalı4
- özlenen hissiyatlar4
- çok güzel kızların kertenkelelerle takılması4
Keith Richards, Louis Vuitton'un reklam yüzü oldu.
keith richards&louis vuitton...
yaz yagmuru & sanal seks gibi..
ev sarabi&malibu gibi...
ve belki ;bilge adam&paris hilton gibi..
yasli karga & tavus kusu gibi..
dunyanin her gecen gun daha az yasanilir oldugunun vurgusu gibi..
diger hangi kelimeler bir araya gelecek,belki yeni trend iste bu sorunun cevabi ya da cevabina duyulan merakta gizli..
yuzyillik yalnızlkta albay aurelliano' nun (hayatin anlamini buldugu ya da bu anlamdan kacmak icin yaptigi )gumus baliklar& stork elmas gibi..
oysa ,'sister morphin' de,notalarda gezen parmaklari ,insan ruhunun derinligine inen kaygan basamaklari isaret ederken ya da sadece o basamaklara dokunup gerisini bize birakirken,o, mig jagger'in cirkin sehvetli,aldirmaz ve(kimse aksini iddia etmese de) herseye ragmen iyi soyluyormuscasina kendinden emin sesi(ne ragmen)yuzunden hep bir adim geride aglamasini surdurdu.
'gimme shelter'da ,keith richards 'la dalga gecercesine sesine guvenen kisi de
yine ayni carkin cirkini ,mig jagger degil miydi?
peki ya,keith richards&louis vuitton ?
keith richards'in intikami mi?
surmeli gozleri ve burus burus teni ile (en azindan)hicbir kadinin yatmak istemeyecegi ama belki de gunlerce dizinde uyuyabilecegi bir adam(mi?).
surmeli gozleri ve burus burus teni ile,'her halti yedim,her otu cektim,herseyi gordum' der gibi;belki de beyaz adama inanarak,hayatinin ve bilgeliginin en buyuk hatasini yapan ,buyuk bilge sef,' oturan boga'nin butun beyaz adamlardan aldigi intikam mi bu;keith richards&louis vuitton...
ya da yapacaklarindan artik sorumlu ol(a)mayacak kadar olgun bir adamin secimi mi?
paraya ihtiyaci olmayan bir adamin,boylesine bir secimi ;yapacak birseyi kalmadigi halde hala nefes aliyorken,coktan bitirdigi hayat olgusunun ona hala bu nefes alma firsatini vermesinin uyanikliginda ve korkak ofkesinde,kendi isminin yanina o ismi kondurarak;gercekler,inanclar ve dogrulari kendine rakip yapma girisimi ve belki de ihtiyaci mi bu...
yuvarlanmaktan s1k1l1p ,butun dunyayi ta$ etmek mi amaci...
bu iki ismin yanyana gelmesinden taslasan kac kisi kaldi ki;ne gerek var yuvarlanmaya...
(oysa)baris cubugunu beyaz adama uzatan ellerde ;inanmislik ve caresizligin gucu vardi..ve keith'in parmaklari biz dogmadan baslamisti bu gercekleri aldirmaz,dingin bir enerji ile akordlamaya..aldirmayani dovecek bir enerjiye sahip mig jagger'a ragmen..ve belki onun yuzunden..pazar terazilerinde fazla gelen kiloyu dengelemek icin karsi kefeye konulan secilmis eskice bir ta$ gibi..
ve ben simdi;bir mendil uzatmak istiyorum ona,gozyaslari ile akan surmesini silmesi icin..peki ruhundan damlayan kanlari nasil siler;silmesine gerek var mi...bilmem..
belki de;o'nu, 'o' yapan ;gorunen yaslari ile gorunmeyen kan damlalarinin ayni mendille silin(e)meyisidir..
ve belki lou reed,just a perfect day' i yazarken,o' nun siluetinde bir adam duslemisti,'belki hayvanat bahcesinde hayvanlara yem veririm 'derken..
ve ben hala o'nu,bir pazar sabahi yemyesil buyuk bir parkin issiz bir bankina oturmus,dalgin gozlerle,(louis vuitton marka cantadan cikardigi)yemleri kuslara verirken hayal ediyorum..
keith richards&louis vuitton;
keith richards&ölüm gibi...
http://stylefrizz.com/200...-2008-by-annie-leibovitz/
yaz yagmuru & sanal seks gibi..
ev sarabi&malibu gibi...
ve belki ;bilge adam&paris hilton gibi..
yasli karga & tavus kusu gibi..
dunyanin her gecen gun daha az yasanilir oldugunun vurgusu gibi..
diger hangi kelimeler bir araya gelecek,belki yeni trend iste bu sorunun cevabi ya da cevabina duyulan merakta gizli..
yuzyillik yalnızlkta albay aurelliano' nun (hayatin anlamini buldugu ya da bu anlamdan kacmak icin yaptigi )gumus baliklar& stork elmas gibi..
oysa ,'sister morphin' de,notalarda gezen parmaklari ,insan ruhunun derinligine inen kaygan basamaklari isaret ederken ya da sadece o basamaklara dokunup gerisini bize birakirken,o, mig jagger'in cirkin sehvetli,aldirmaz ve(kimse aksini iddia etmese de) herseye ragmen iyi soyluyormuscasina kendinden emin sesi(ne ragmen)yuzunden hep bir adim geride aglamasini surdurdu.
'gimme shelter'da ,keith richards 'la dalga gecercesine sesine guvenen kisi de
yine ayni carkin cirkini ,mig jagger degil miydi?
peki ya,keith richards&louis vuitton ?
keith richards'in intikami mi?
surmeli gozleri ve burus burus teni ile (en azindan)hicbir kadinin yatmak istemeyecegi ama belki de gunlerce dizinde uyuyabilecegi bir adam(mi?).
surmeli gozleri ve burus burus teni ile,'her halti yedim,her otu cektim,herseyi gordum' der gibi;belki de beyaz adama inanarak,hayatinin ve bilgeliginin en buyuk hatasini yapan ,buyuk bilge sef,' oturan boga'nin butun beyaz adamlardan aldigi intikam mi bu;keith richards&louis vuitton...
ya da yapacaklarindan artik sorumlu ol(a)mayacak kadar olgun bir adamin secimi mi?
paraya ihtiyaci olmayan bir adamin,boylesine bir secimi ;yapacak birseyi kalmadigi halde hala nefes aliyorken,coktan bitirdigi hayat olgusunun ona hala bu nefes alma firsatini vermesinin uyanikliginda ve korkak ofkesinde,kendi isminin yanina o ismi kondurarak;gercekler,inanclar ve dogrulari kendine rakip yapma girisimi ve belki de ihtiyaci mi bu...
yuvarlanmaktan s1k1l1p ,butun dunyayi ta$ etmek mi amaci...
bu iki ismin yanyana gelmesinden taslasan kac kisi kaldi ki;ne gerek var yuvarlanmaya...
(oysa)baris cubugunu beyaz adama uzatan ellerde ;inanmislik ve caresizligin gucu vardi..ve keith'in parmaklari biz dogmadan baslamisti bu gercekleri aldirmaz,dingin bir enerji ile akordlamaya..aldirmayani dovecek bir enerjiye sahip mig jagger'a ragmen..ve belki onun yuzunden..pazar terazilerinde fazla gelen kiloyu dengelemek icin karsi kefeye konulan secilmis eskice bir ta$ gibi..
ve ben simdi;bir mendil uzatmak istiyorum ona,gozyaslari ile akan surmesini silmesi icin..peki ruhundan damlayan kanlari nasil siler;silmesine gerek var mi...bilmem..
belki de;o'nu, 'o' yapan ;gorunen yaslari ile gorunmeyen kan damlalarinin ayni mendille silin(e)meyisidir..
ve belki lou reed,just a perfect day' i yazarken,o' nun siluetinde bir adam duslemisti,'belki hayvanat bahcesinde hayvanlara yem veririm 'derken..
ve ben hala o'nu,bir pazar sabahi yemyesil buyuk bir parkin issiz bir bankina oturmus,dalgin gozlerle,(louis vuitton marka cantadan cikardigi)yemleri kuslara verirken hayal ediyorum..
keith richards&louis vuitton;
keith richards&ölüm gibi...
http://stylefrizz.com/200...-2008-by-annie-leibovitz/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar