bugün
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri47
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı29
- yaşanmamışların yası5
- buzdolabının kapağını açıp boş boş bakmak4
- gece sokak kedileri tarafından saldırılmak4
- claudian clouds33
- cok da abartmaya gerek uok6
- insan ne ister4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız7
- anın görüntüsü25
- günlük2
- yazarların akşam yemekleri5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği7
- ankara da yeni nesil suç örgütleri operasyonu2
- başkalarının istediği gibi yaşamak4
- sözlük kızlarının kekleri24
- kadınlar6
- önyargı2
- true'nun engelli olması6
- true ile tatlı sert3
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- okan buruk9
- allah11
- morkstar2
- meriç dükalığı8
- sarapci koala hatayi33
- sevdiğiniz yazarlar8
- gücünden sıkılıp kendini yok eden tanrı2
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- islamda namaz yoktur30
- seni tanıyorum4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği4
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung8
- amedspor maçından korkmak3
- fusya semsiyeli yabanci22
- alışkanlığı karakter sanmak2
- kürdistan10
- victor osimhen2
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- dantelli sütyen takan erkek12
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- kendini yok etmek istemek2
- cumartesi gecesi sıkıcılığı2
- sapık başlık açarken sapıklığa uğramak2
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- sözlüğün ölü gibi olması5
- remote çalışırken slack te flört etmek2
akrep montlu sürücünün soğukkanlılığıyla başlayan ve soğukkanlılığıyla biten film. ryan gosling(akrep montlu adam), neredeyse 100 dakikalık filmin 100 numaralı adamı. o sakin pozlar, bernie ve nino ya bakışlarıyla meydan okumalar, ustasının intikamını almalar, masum yüzlü kıza uzun uzun sessizce bakmalar, yemek masasında hiç konuşmadan gülümseyerek oturmalar, herkesin işini bitirdikten sonra asfaltın üstünde bir milyon doları bırakmalar, irene nin önünde silahlı adamın kafasını ezmeler, ''15 dakika içerisinde burada olacaksınız yoksa beklemem restleri'', 50 tane hatunun içinde cook u yatırıp mermi yutturmalar...
filme total bir yorum yapamıyorum ama ben adamın filmin içine nasıl yayıldığını kare kare anlattım, bu da bir çeşit film yorumudur. şunu söyleyeyim, film sanki polisiye bir diziyi andırabilir ki genelde senaryo sürücüyü bir cezelandırıcı, kanun koyucu gibi yansıtmış. senaryosu belki basit gözükebilir fakat kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan ama çok iyi araba kullandığı için leşlerin ortasında kalan bir sürücü ve göstergeleri çok afili duran impalasının başından geçen bir çeşit soygun hikayesi olarak yorumlanacak bir film değil. yönetmen, senaryodan çok sürücünün tabiatıyla ilgilenmiş bence, kimsenin fark etmediği garip bir tarkovski havası koymuş filmin içine. belki bu yüzden ''bu film ahım şahım bir film değil ama sebebini bilmediğim bir keyf aldım izledikten sonra'' yorumunu yaptırıyor seyircisine.
filmim son kısmındaki diyaloglar ve sürücünün yüz ifadesi sanki bu filmin devamı çekilecek havası verdi. umarım çekilir ve tekrar böyle uzun uzun keyifli yorum yaptırır bana. allahtan da yorum yapamıyor muşuz ha destan yazdık resmen. o değil de montunu 1 gün verse de takılsam, acayip hoşuma gitti.
http://www.drivesoundtrack.com/
filme total bir yorum yapamıyorum ama ben adamın filmin içine nasıl yayıldığını kare kare anlattım, bu da bir çeşit film yorumudur. şunu söyleyeyim, film sanki polisiye bir diziyi andırabilir ki genelde senaryo sürücüyü bir cezelandırıcı, kanun koyucu gibi yansıtmış. senaryosu belki basit gözükebilir fakat kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan ama çok iyi araba kullandığı için leşlerin ortasında kalan bir sürücü ve göstergeleri çok afili duran impalasının başından geçen bir çeşit soygun hikayesi olarak yorumlanacak bir film değil. yönetmen, senaryodan çok sürücünün tabiatıyla ilgilenmiş bence, kimsenin fark etmediği garip bir tarkovski havası koymuş filmin içine. belki bu yüzden ''bu film ahım şahım bir film değil ama sebebini bilmediğim bir keyf aldım izledikten sonra'' yorumunu yaptırıyor seyircisine.
filmim son kısmındaki diyaloglar ve sürücünün yüz ifadesi sanki bu filmin devamı çekilecek havası verdi. umarım çekilir ve tekrar böyle uzun uzun keyifli yorum yaptırır bana. allahtan da yorum yapamıyor muşuz ha destan yazdık resmen. o değil de montunu 1 gün verse de takılsam, acayip hoşuma gitti.
http://www.drivesoundtrack.com/
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar