bugün
- bütün eziklerin 80 ler paylaşımı yapması15
- uyudun mu11
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i22
- hayattan beklentiler7
- şeffaf ayakkabı9
- 81 ilde sığınak yapılması7
- kafasında konuşan sesi uzaylı zannetmek6
- queen ravenna ve cinleri14
- deliler bize ne anlatıyor sorunsalı7
- manifestten hangi kızla sevişirdin16
- kadın bacağı paylaşan mehdi4
- patso3
- bir zihinden diğer zihne geçen memler8
- insanı yoran duygular6
- mesleğinizi söyleyince muhatap olduğunuz sorular12
- olgunlaştıkça farkına varılan şeyler4
- sinek as5
- adana dürüm vs adana porsiyon2
- tavuğun neden kanatları var11
- spora başladım4
- gebze yi gebze yapan şeyler3
- beni affettiğini söylesin gideyim10
- öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler5
- karabüyü yapılan kaynananın hala yaşaması7
- at eti yemek3
- sözlükte üzdüğüm yazarlar11
- sueda uluca silvermist benzerliği11
- gammazların gizli hesapları görebilmesi2
- sözlük şifresinin uzaylılar tarafından çalınması6
- ahlak abartılmış balon bir kavramdır5
- pandela 310
- sözlüğün en kültürlü yazarı2
- özgüven3
- izmir yanıyor5
- 3 yaşındaki elif'i göz göre göre ezen kadın sürücü12
- sözlüğün en masum yazarları18
- taliban7
- hayatın insana diz çöktürmeye çalışması5
- uludağ sözlük deli istilası4
- komünistlerin tatar sürgünü2
- sonbahar depresyonu4
- s'i l v'e r m'i s t35
- karton toplayan birini görseniz naparsınız5
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı8
- gocu34
- uludağ sözlük size ne kattı27
- öldükten sonraki ilk 1 milyar yıl4
- hastanede kendini siktiren güvenlik kız2
- kulaklık6
- kuru patlıcan dolması4
4-4-2 oynamaya çalışmanın sıkıntısını çekmektedir. galatasaray taraftarı da haftalardır iyi oynuyoruz diye kendisini kandırmaktadır. benim için galatasaray' ın hedefi annemizin ligi değil avrupa olmalıdır. avrupa' da da bu sistemle hiçbir maçta bir halt yapamayız. galatasaray doğru düzgün, efektif ve skora katkı veren iki kanat oyuncusu bulup 4-5-1(4-3-3) oynamalıdır. 9' da 9 yaparken de orta saha zayıf kalmaktaydı. zaten 3 maçta rakip 10 kişi kaldı. pozisyon vermiyoruz doğru ama pozisyon bulmamızın nedeni baros ile elmander' in bu lig için fazla olan yetenekleri ve uyumlarıydı yoksa takım olarak saha içi organizasyon başarısı pek yoktu. şimdi baros da olmadığına göre sercan' dan medet ummak yerine engin oynatılmalı. böylece hem melo ve selçuk rahatlar, hem orta saha tamamen bizde olur. benim için, benim hayalimdeki galatasaray için bursaspor filan hikayedir. zaten bursa maçında iki takımda pozisyon bulamadı. galatasaray bir tane ciddi maç oynadı bu sene o maçta da beşiktaş dağıttı galatasaray' ı.
bana şimdi fener maçı filan demeyin. aykut kocaman öyle bir takım çıkardı ki o maçta zaten fener' in atak yapması mümkün değildi. üzerine hırs ve seyirci baskısı da eklenince o tablo çıktı ortaya.
melo güçsüz, geldiği günkü gibi değil.
iki kanat da skora katkı veremiyor.
orta saha 2' ye düştüğünden beri 11' e 11 oynanan maçlarda orta saha üstünlüğünü alamıyor galatasaray.
bana şimdi fener maçı filan demeyin. aykut kocaman öyle bir takım çıkardı ki o maçta zaten fener' in atak yapması mümkün değildi. üzerine hırs ve seyirci baskısı da eklenince o tablo çıktı ortaya.
melo güçsüz, geldiği günkü gibi değil.
iki kanat da skora katkı veremiyor.
orta saha 2' ye düştüğünden beri 11' e 11 oynanan maçlarda orta saha üstünlüğünü alamıyor galatasaray.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar