bugün

galatasaray

4-4-2 oynamaya çalışmanın sıkıntısını çekmektedir. galatasaray taraftarı da haftalardır iyi oynuyoruz diye kendisini kandırmaktadır. benim için galatasaray' ın hedefi annemizin ligi değil avrupa olmalıdır. avrupa' da da bu sistemle hiçbir maçta bir halt yapamayız. galatasaray doğru düzgün, efektif ve skora katkı veren iki kanat oyuncusu bulup 4-5-1(4-3-3) oynamalıdır. 9' da 9 yaparken de orta saha zayıf kalmaktaydı. zaten 3 maçta rakip 10 kişi kaldı. pozisyon vermiyoruz doğru ama pozisyon bulmamızın nedeni baros ile elmander' in bu lig için fazla olan yetenekleri ve uyumlarıydı yoksa takım olarak saha içi organizasyon başarısı pek yoktu. şimdi baros da olmadığına göre sercan' dan medet ummak yerine engin oynatılmalı. böylece hem melo ve selçuk rahatlar, hem orta saha tamamen bizde olur. benim için, benim hayalimdeki galatasaray için bursaspor filan hikayedir. zaten bursa maçında iki takımda pozisyon bulamadı. galatasaray bir tane ciddi maç oynadı bu sene o maçta da beşiktaş dağıttı galatasaray' ı.
bana şimdi fener maçı filan demeyin. aykut kocaman öyle bir takım çıkardı ki o maçta zaten fener' in atak yapması mümkün değildi. üzerine hırs ve seyirci baskısı da eklenince o tablo çıktı ortaya.

melo güçsüz, geldiği günkü gibi değil.
iki kanat da skora katkı veremiyor.
orta saha 2' ye düştüğünden beri 11' e 11 oynanan maçlarda orta saha üstünlüğünü alamıyor galatasaray.
© copyright 2005 - 2026