bugün

alevi bir kıza aşık olmak

ilk olarak ben bir sünniyim. Ki bunu dernek Alevi-Sünni ayrımı yapmış olmaktan korkuyorum. Bu kadar saçmalanamazdı. Bizim etrafımızda ekmeğimizi suyumuzu paylaştığımız Alevi arkadaşlarımız var ama senin gibi geri kalmış kişilerin anlattıklarından çok farklı.

Sunni Alevi çatışmasında gerici Sözde Sünnilerin Türkiyede yaymış olduğu fikirlere tabi olmuş burda saçma sapan yorum yapıyorsun.

Anal seks muhabbetlerine girerek zihniyetini belli ediyorsun direk zaten. Hz. Ali yi peygamber ilan edenler hz. Muhammedi peygamberdeb saymayanlar zaten onlar müslüman değil ayrıca onlar Anadolu hakim süren Alavi-Bektaşi tarikatından da değil. Onlar 16. 17. yy Anadoluya gelmiş müslüman görünümlü siyonistlerin fikir zerketmelerine maruz kalmış insanlardır. Onlar tamam da her Alevi de onlar gibi değildir. buradan hiçbir alevi deyişi seyretmediğin belli oluyor. Ya hak Ya Muhammed Ya Ali diye başlanır. Bunun şirk neresinde. Bunun usulsüzlük neresinde.

Sen yoldan geçen her açık bayana bakıyorsan demek ki nefsini tutamıyorsun o kadar abazasın ki kendine hakım olamayıp onlar hakkında kötü düşüncelere malik olup suçu onların açık gezmesine atıyorsun. Her şey ilk olarak insanın kendisinde biter. Başka şeyler çatısı altında suçu atacak nesneler arama. Kendinde de namus şeref hiç arama.

Son olarak iffet başı açmakla kaybedilmez. Biz ne kapalı çarşaflılar gördük Gülhane de tepelerde yiyişen.