bugün
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri6
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı15
- izmirde bok kokusunun kaybolması9
- kasımpaşa gs den puan alsın eşek gibi anırırım3
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak3
- sneijderın kaşar karısının nafaka talebinin reddi7
- bir sözlük hanımı dmye nasıl davet edilir7
- ürdün6
- 9 ekim 2026 montella'nın gönderilmesi2
- hilafetin türklere faydası18
- fusya şemsiyeli ve hipopotam9
- futbol10
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- filistin5
- aykolik'in size istanbul'u gezdirmesi3
- kız sanılan yazarlar11
- şarapçı bey birader2
- ismet gurbuz'e tavsiyeler3
- kibarhergele14
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği5
- almanya da yaşayan yazarlar3
- nervioya talip olmak5
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- istanbul'un başına geçseniz ne yaparsınız8
- yumurta turşusu2
- öleceğin günü bilmek4
- kayseri ceosu olan yazarlar4
- mehdi'nin namaz kılmayıp sürekli dolaşması4
- barney stinson2
- istanbul da cirit atmak5
- ismet gürbüz ile almanya da sosisli yemek3
- 2026 2027 süper lig şampiyonu galatasaray2
- çerkezköy kapıkule tren hattı4
- sözlüğün kırbacı10
- evde tekken yan odadan gelen khkaha ve ağlama sesi9
- azerbaycan da öğretmenlere başörtüsü yasağı3
- arkadaşlar ben geri gelsem ayıp olur mu4
- george washington7
- çin2
- ak partinin izmiri asla alamayacak olması2
- hangi yazarla çift olursunuz28
- sorusormayin7
- ucan tekme atan hipopotam45
- iki elin doluyken burnun kaşınması3
- süpermarket dolabının arkasında 10 yıl ölü kalmak8
- türkiye6
- sözlükte sevap işlemek2
- maaşınızla nasıl yatırım yapıyorsunuz12
- berna laçin'in gözaltına alınması41
- yuvarlak masa şövalyelerinin meeting set etmesi2
senden sonra hiçbişey yoluna gşrmedş hayatımda...gün geçtikçe dahada kötüye gitti herşey...önce seni kaybettim sonra zamanla hatıraları yitirdim. bir resmin bile yok mesela bende. son kez baktım ve hepsini çöpe attım. hayellerim gitti mesela daha sonra. oysa ben bütün hayallerimde yanımda seni hayal ederdim...senden sonra heyecanım gitti, neşem gitti...ufak şeylerden mutlu olmadığım gibi hiçbişey beni neşelendirmiyor...sesim gitti senden sonra... söyleyecek o kadar çok sözüm varken ardından bakakaldım ben... sessiz çığlıklar attım hep...gururum gitti senden sonra... ben ki burnum düşse eğilip yerden almam ama senden sonra sen bana dön diye bütün gururumu ayaklar altına aldım. kendime olan saygım gitti senden sonra ben kendimi herkese saydırırken sen beni yerin dibine soktun...gülücükler atamıyorum etrafıma şen kahkahlarımda yok artık sanki sen giderken herşeyi toplayıp gittin...senden sonra dinleyemez oldum bizim şarkımızı ve seni bana hatırlatan hiçbir şarkıyı...seninle yürüdüğüm yollarda yürüyemedim senden sonra herkese seni soracak korkusuyla... senden sonra kendime gelemedim ben uzun bir süre tüm dengem alt üst oldu, bulunduğum her yer boğazımı sıktı sanki kaçtım her yerden herkesten...senden sonra daha çok içki içer oldum mesela... yanında içmediğim kadar içtim... ve ben hep şerefsizliğine içtim senden sonra... seninle olan ortak arkadaşlarımdan kaçtım senden sonra...senden sonra gözüm görmez oldu herkesi sanki dünyamın merkezi senmişsin gibi...senden sonra güvenemez oldum kimseye, herkes senin gibi o.çocuğu çıkacakmış gibi geliyor. senden sonra sevemez oldum ben...ne kimseyi sevebildim nede kimseyi yerine koyabildim...senden sonra nefes alamaz oldum çünkü ben sana nefesim dedim ve sen benim nefesimi alıp gittin...senden sonra kabuğuma çekildim ben ne ölebildim ne de yaşadım...kısacası senden sonra ben bittim...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar