bugün

muhteşem yüzyıl

Sultan Süleyman'ın ağır göz kapakları sponsorluğunda çekilen 'muhteşem halvet' dizisinde bu hafta;

+ The lord of the meme Hürrem Sultanın halvet yasağına içerleyen hard-core padişah Sultan Süleyman, eteklerini savura savura validesine koşup ''bundan böyle Hürremi sarayımda görmek istemiyorum! gönderin diğer rezidansıma!'' deyü deyü verdi gazı, verdi ayarı.

+ Bu sırada Sadrazam Pargalı ibrahim paşa aşkından yanıp tutuşan Nigar kalfa, muhteşem orgazmını anlatan mektubunu keman kutusuna saklayıp intihar etmeye gitti. Balkonun ucunda 'atlasam mı acep?' düşünceleriyle boğuşurken ibrahim paşa can hıraş bir biçimde kendisini kurtardı. Fakat insan biraz iyi davranır değil mi? Yok anam yooook bu başı yağlı urganlara gelesice pislik herif gitti gene Nigarcığıma bağırdı. vay efendim git başka yerde geber deyü deyü ağlattı gene kızı. Ulan ibiş pargalı az dön de kendine bak, devşirme güzeli pargalı!

+ Hürrem'in gidişini kasılmalar ve titremeler eşliğinde öğrenen Mahidevran Sultan, hard core padişahın davetinden sonra ''yıllardır süren susuzluğum dinecek. şükürler olsun sana rabbim!'' diyerekten koştu hamama. Bu mahidevran'ın halvet özlemi içimi cız ettirdi sözlük ahalisi :(

+ Mahidevran'ın halvete çağırıldığını öğrenen Hürrem yüzük atarak nişanı bozdu. Lan?!

+ Hard-core padişahımızın huzuruna çıkan Mahidevran, adamcağızın elini resmen yaladı. Lan?! Bir dur, bir ön sevişme neyin yap dimi ama? işte bu yüzden kaybettin sen Mahidevrancım. işte sırf bu yüzden tüm gece üstünde o ağır elbisenle yatıp, SBS'ye hazırlanan oğlun Şehzade Mustafa'nın sünnet düğününü konuştunuz.

+ Süleyman: ne dileğin ne sıkıntın varsa bana gelebilirsin!
Mahidevran: bafisizlikten beynime kan pompalanan damarlarım tıkandı ey Sülümaaan! Haremde ulaşabileceğim tek pipili sizsiniz hiç olmazsa 2-3 dakika pompalasanız yeter!

- kestiiiiiiiik! -

Süleyman: ne dileğin ne sıkıntın varsa bana gelebilirsin!
Mahidevran: sizin ilgi ve şefkatinizden başka bir sıkıntım yoktur hünkarım!

vay anağun babağun kemüğne lan! Azcık dürüst ol belki herif gaza gelcek ne biliyosun Mahi?

+ Hanedan kanındanım diye havalarda gezinen gerzek Hatice sultan, sen ne sinsi ne çirkef ne bet bir şeymişsin be! Yaşadığın tüm sıkıntıların sebebi olarak zavallı Nigar kalfayı gösterip, onu usturupluca saraydan attırmak için Matrakçı Nasuh Efendiyle baş göz etme kararı da aldın ya, artık iyice iğrendim senden.

+ Gün geçmiyor ki Has odabaşı Malkoçoğlu Vali bey'in bir halvetini izlemeyelim sayın seyirciler. Adam sevişiyor efendim durduramıyoruz valla! (Uuuu beybi beybi bi hareketlenme oldu bende.)

+ Bir yandan SBS ye hzırlanıp, bir yandan da italyanca ve Almanca öğrenen zavallı Şehzade Mustafanın başına şimdi bir de Farsça çıktı iyi mi? Ulan azcık çocuğu rahat bırakın ne bileyim bir PES atsın, Starbucks'a gidip hava atsın ama nerdeeee? Varsa yoksa ders. Vallahi yazık günah.

+ Süleyman: bir zamanlar beni de kimseye emanet edemezdin.
ibrahim Paşa: ben sizi kimseye emanet etmedim hünkarım!

Bak bak bak, süleymandaki tribe bak! Gören de 'ama aşkooooomm ben seni daha çok seviyoreeeeemm' diyecek sanır he!

+ Hürremciğimin sürgün edilişinden beri pek bir giderli olan hard-sore Süleyman, biricik kızının hasta oluşunu öğrenir öğrenmez av köşküne giderek hasret giderdi. Fakat Hürrem'e trip atmaya devam etti. Bak Süleymancığım, o atarlarının altında bebek götü kadar yumuşak bir kalbin olduğunu biliyoruz. eh o nikahı sike sike kıydığını da tarihten biliyoruz. nereye kadar olmazlanacaksın bebeğim?

+ Yılan Valide Sultan! Hain kaynana! Halvetsizlikten yedi döşek paralayan Valide Sultan! Utanmadın mı hiç Salrazam ibrahim'in sarayına gidip Hürremi gebertelim diye plan kurmaya? Hiç mi acımadın gül kokulu torunlarına? Vay yılan, vay çirkef seniii.

+ Valide Sultanın Hürrem'i öldürtmek için çevirdiği dolapları çakan Daye Hatun, Malkoçoğluna gidip ''siz en iyisi çocuklarını sevmeye gelen sultanımızı koruyun. mazallah tü-tü-tü'' deyü deyü Hürremciğimi korudu garibim. Yerim!

+ Mahidevran'ın halveti beklediği şekilde Hürrem'e yapılan hain pusuyu sabırla bekleyen ben, o sahnede evin camına saldırıp 'hayıııııııııııır! hıaaaaaaaaaaaa! bunu yapamazsınız kalleşler!' deyü deyü haykırdım sözlük ahalisi. çok öfkelendim... gözlerim ibrahim'in zehirli defterini tuttuğu zamanlardaki gibi kıpkırmızı oldu. sesim, ibrahim'in nigar kalfa'yla konuştuğu zamanlardaki gibi ciğerden çıkıyordu... boğmaca olmuş gibiydim ve Hürrem'e uzanan o pis elleri teker teker kırmak istedim!

Zavallı Hürremciğime yapılan hain saldırıya neyse ki zamanında inanılmaz göğüs kıllarıyla beraber yetişen Malkoçoğlu tüm hainlere cezasını verdi. Ancak korkudan ne yapacağını şaşıran Hürremcik kendini ormanın derinliklerine attı. Bu sırada peşinde bir de hain cellat var! Alllahııımmm sana geliyorum!

Dizinin son sahnesinde ormanda bir yerlere düşüveren Hürremcik vardı böyle gözleri çipil çipil...

Vallahi duygulandım lan!

+ (daha ne yazacağıdım?)

+ Bir daha ki bölümü Mahidevran'ın halveti beklediği gibi bekliyorum...
© copyright 2005 - 2026