uludağ sözlük e cumhurbaşkanına hakaret ten dava

sosyal medya'nın sindirilmeye çalışıldığı davadır... bir fikirin, bir düşüncenin bile suç sayıldığı muz cumhuriyeti ülkemde, aklındakileri söylemenin cezası olduğunu kanıtlayan davadır.

benin takıldığım konu ise bambaşka. -tabi ki dava çok önemli bir mesele ama-

bizim halkımız -hatta daha da genelleyebiliriz insanlık kaybettiyse hep birlik olamadığı için kaybetti. böyle bir davanın söz konusu olduğu anda bile sol frame de içeriğini bilmediğim ama şu anda bunları yazarken varlığıyla beni rahatsız eden "sütyen kopçasını nasıl açacağım diye ağlayan çocuk" diye saçma salak bi başlık var! birader, bu gün senin umursamadığın dava sana da açılabilir! belki -sayın- abdullah gül'ü haklı buluyor olabilirsin, en azından görüş bildir... susma... sosyal medya denilen şeyi amacına uydur... fikirlerini yaz. ve onlara sahip çık!

sonra ek$i sözlükteki nutella komasında bi yazar: "yaa onlar bile siklemiyor bırakın ergenleri" diye yazınca -ki var bu yazı- ağlama : "ekşiciler çok kötüü taaammmı!!"

bahsi geçen entry: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=26762487

böyle bir dönemde birlik olacağımıza birbirimizi yiyoruz bravo... onlar amacına ulaşmış demektir bu...

not: ben bu satırları yazarken ekşi'de ki meçhul kişi çook ıraklara bir seyahate gitmiş ve giderken enrtysini silmiş... ütünün de fişini çekmemiş ibne...