bugün
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak6
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı15
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi5
- diyanetin abd'deki villaları11
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn5
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- true denilen yazar11
- barış yarkadaş3
- psikiyatristin size soğuk davranması2
- zamandışı düşkünlüğü2
- yan gelip yatan yuzır2
- kötü biri olduğunu bilmek6
- motorsiklet süren kızın namusu2
- abd milli futbol takımı2
- zaman baba12
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- çocuk parklarındaki yalnız yetişkin yasağı3
- seçmeninin ak parti den kopma koşulu3
- kadınların sürekli sorun çıkarması2
- 95b vs 85d2
- kilo vermenin çok zor olması2
- ona bir şey söyle13
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- en iyi antidepresan7
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- cyle larin'in gol sevinci açıklaması2
- erkeğin evlenince eşine it gibi davranması2
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- arkadaşlar nasılsınız6
- chp'nin hali ne olacak49
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- cilgincapkin221
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- acıkmamak için öneriler5
- deli olduğunun farkına varmak5
- borçlarınızın ne zaman biteceğini biliyor musunuz2
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- gammazlar çetesi17
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- rahmi koç3
- sarı yeleli aslan trump8
- kontrat fosfor karburator5
- ben bu dünyada hangi boşluğu dolduruyorum15
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- anın görüntüsü18
(moe's seklinde yazilir.) abd'de meksika yemekleri servis eden fast food lokanta zinciri.
ozellikle burrito'lari cok lezzetlidir, onun haricinde menusunde klasik olarak taco, fajitas, nachos vs. bulunur. menudeki yemeklerin "homewrecker", "ugly naked guy", "john coctostan" gibi garip isimleri vardir. ayrica sise bira da bulunur. lokantada calisanlar, kapidan musteriler girdikce, hep bir agizdan "welcome to moe's" seklinde bagirirlar.
istanbul sapphire de türkiyedeki ilk şubesini açmıs tex mex restaurant. menüleri burrito, nachos, taco, quesadillas, salata, pilav ve fajita dan oluşuyor. yani tam anlamıyla bir tex mex restaurant. ben sadece nachosunu deneyebildim. nachosu koca bir sepetin içinde orta boy nachostan yapıyorlar. yalnız nachosları tek tek yapmak yerine 25-30 adet nachosu bir sepete koyup üstüne eti, sosları ve garnitürleri yığıyorlar. fast casual bir restaurant olduğu için bu şekilde hızlı servis verebiliyorlar ve bu sunumları kabul edilebilir oluyor. zaten yapılış biçimi lezzette de bir farklılığa yol açmıyor. lezzetteki en büyük problemleri nachosların üstünün cheddar ile kaplı olmaması bunun yerine peynir bazlı beyaz bir sos döküyorlar. bunun dışında nachosları başarılı. personelleri iyi eğitimli ve güler yüzlü. hızlı şekilde servis veriyorlar. fiyatları 10 ila 25 tl arasında değişiyor. yalnız ürünleri menüye çevirmek çok pahalı ayrıca soslarda hem küçük hem de pahalı onun dışında fast casual olarak tex mex lezzetlerini nispeten uygun fiyatlara, lezzetli bir şekilde sunmaları başarılı.
Dün marmara forumdaydım oradaki mağaza kapanmış sanırım sırada safir var.
ozellikle burrito'lari cok lezzetlidir, onun haricinde menusunde klasik olarak taco, fajitas, nachos vs. bulunur. menudeki yemeklerin "homewrecker", "ugly naked guy", "john coctostan" gibi garip isimleri vardir. ayrica sise bira da bulunur. lokantada calisanlar, kapidan musteriler girdikce, hep bir agizdan "welcome to moe's" seklinde bagirirlar.
istanbul sapphire de türkiyedeki ilk şubesini açmıs tex mex restaurant. menüleri burrito, nachos, taco, quesadillas, salata, pilav ve fajita dan oluşuyor. yani tam anlamıyla bir tex mex restaurant. ben sadece nachosunu deneyebildim. nachosu koca bir sepetin içinde orta boy nachostan yapıyorlar. yalnız nachosları tek tek yapmak yerine 25-30 adet nachosu bir sepete koyup üstüne eti, sosları ve garnitürleri yığıyorlar. fast casual bir restaurant olduğu için bu şekilde hızlı servis verebiliyorlar ve bu sunumları kabul edilebilir oluyor. zaten yapılış biçimi lezzette de bir farklılığa yol açmıyor. lezzetteki en büyük problemleri nachosların üstünün cheddar ile kaplı olmaması bunun yerine peynir bazlı beyaz bir sos döküyorlar. bunun dışında nachosları başarılı. personelleri iyi eğitimli ve güler yüzlü. hızlı şekilde servis veriyorlar. fiyatları 10 ila 25 tl arasında değişiyor. yalnız ürünleri menüye çevirmek çok pahalı ayrıca soslarda hem küçük hem de pahalı onun dışında fast casual olarak tex mex lezzetlerini nispeten uygun fiyatlara, lezzetli bir şekilde sunmaları başarılı.
Dün marmara forumdaydım oradaki mağaza kapanmış sanırım sırada safir var.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar