bugün
- cansever9
- şort giyen genç kıza saldıran yaşlı kadın31
- victor osimhen2
- gece sokakta freddy krueger ile karşılaşmak4
- gocu'nun solak olması4
- çirkef galatasaray2
- kupa kızı ve sinek valesi2
- dünyanın 10 da birinin solak olması4
- kadınlar neden kötü araba kullanır sorunsalı14
- behlül ün bihter den ayrılma nedenleri6
- domdomusa3
- galatasaray11
- yorgun mermi19
- insan doğru olanı seçerek mutlu olabilir mi6
- g o k u2
- sözlük yazarlarının tatlıları14
- dünyanın tersine dönmesi5
- galatasaray neden transfer yapamıyor16
- dinozor döner3
- türk mutfağının en uyduruk kaydırık yemeği7
- favori diziniz2
- ben geldim laleler3
- futbol7
- tavuk sevmemek5
- gece iki de tam ekmek tavuk döner ve bira yemek3
- sol elle osbir çekmek2
- etek giyen erkek10
- öfkeli genç adamlar kuşağı3
- para5
- sözlük yazarlarını evlendirmek12
- hangi manifest kızısın4
- sürekli dizi6
- 8 ağustos 2026 wolfsburg kaiserslautern maçı3
- gıyasettin nerede sorusu3
- meltem mi daha güzel gönül mü sorunsalı6
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları12
- oğlum o senin yengen yengen2
- superman ile venom birleşse3
- birader yazar beyler bay bey biraderdirler3
- yeni zelanda ya gitmek5
- 8 ağustos 2026 galatasaray villarreal maçı2
- fairuz3
- 9 ağustos uluslararası dünya yerli halklar günü2
- altın şafak hermetik cemiyeti2
- yemek yapmayı bilmeyen kadın8
- devalüasyon yakın mı9
- gece gece arayan dolandırıcı3
- bikbik hanfendi3
- laptop4
- günlük tutan erkek9
6. nesil yazar mıdır öğretmen midir bilemem.
nick altı bu kadar boş ve karması ulu olduğu halde ben doğru düzgün bir entry'sini göremedim. geçen senenin en beğenilen entryleri istatistiğine girmiş, 100lerce oy almış falan da ne bileyim, bana pek samimi gelmiyor. edebiyat öğretmeni olduğu halde bi tane edebi eser bırakmış mı şu sözlüğe? ben cevap vereyim, bi saniye. hayır. bi de sürekli mesaj atıyor. yok şu şarkıyı biliyon mu, bu şarkıyı biliyon mu? sen arkadaşım önce düzgün konuş. biliyon mu değil biliyo musun olacak. ayrıca bilmiyorum hiçbirini. bilmek de istemiyorum. ben, seninle muhatap olmak istemiyorum. kim bilir benden önce kaç kişiye attın böyle mesajlar? hem öyle iletişim kurulmaz. açık açık niyetin neyse söyle. kesin kızsın sen biliyorum. yoksa nedir yani? ben de yazarım ki yok markete gitmiş sallamamış tezgahtarlar, yok böceklere raid sıkmışmış bilmem ne. hayır bi entry'si de küçük sırlar. tıkladım hayata dair küçük sırlar veriyor heralde dedim. bizi aydınlatacak, bambaşka bi bakış açısı kazandıracak zaar dedim. dedim de kime diyosun anasını satayım. dizi yorumu çıktı. komik misin yani şimdi?
edit : hala gönderiyor bak.
http://www.youtube.com/wa...R=1&feature=endscreen
ne demek lan bu? i'm into you falan? ahlaksız.
edit 2: hayır sanki bana monakko prensesi de anası satayım, özel ilgi gösterecekler buna kozmetik reyonunda. töbe ya.
nick altı bu kadar boş ve karması ulu olduğu halde ben doğru düzgün bir entry'sini göremedim. geçen senenin en beğenilen entryleri istatistiğine girmiş, 100lerce oy almış falan da ne bileyim, bana pek samimi gelmiyor. edebiyat öğretmeni olduğu halde bi tane edebi eser bırakmış mı şu sözlüğe? ben cevap vereyim, bi saniye. hayır. bi de sürekli mesaj atıyor. yok şu şarkıyı biliyon mu, bu şarkıyı biliyon mu? sen arkadaşım önce düzgün konuş. biliyon mu değil biliyo musun olacak. ayrıca bilmiyorum hiçbirini. bilmek de istemiyorum. ben, seninle muhatap olmak istemiyorum. kim bilir benden önce kaç kişiye attın böyle mesajlar? hem öyle iletişim kurulmaz. açık açık niyetin neyse söyle. kesin kızsın sen biliyorum. yoksa nedir yani? ben de yazarım ki yok markete gitmiş sallamamış tezgahtarlar, yok böceklere raid sıkmışmış bilmem ne. hayır bi entry'si de küçük sırlar. tıkladım hayata dair küçük sırlar veriyor heralde dedim. bizi aydınlatacak, bambaşka bi bakış açısı kazandıracak zaar dedim. dedim de kime diyosun anasını satayım. dizi yorumu çıktı. komik misin yani şimdi?
edit : hala gönderiyor bak.
http://www.youtube.com/wa...R=1&feature=endscreen
ne demek lan bu? i'm into you falan? ahlaksız.
edit 2: hayır sanki bana monakko prensesi de anası satayım, özel ilgi gösterecekler buna kozmetik reyonunda. töbe ya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar