bugün
- ben geldim naneler11
- size takılan lakaplar4
- ayakkabının ayağa vurmasının oluşturduğu durum7
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği7
- tevrat geleceği dogru tahmin etti3
- yeni biriyle nerede tanışılır3
- iş yerinde topuklu ayakkabı giymeyen kadın4
- sözlük yazarları neci vibe veriyor3
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat9
- inci sözlük8
- mansur yavaş14
- online listesi neden kaldırıldı7
- game of thrones taki kerhaneci21
- nick vermeden bir yazara seslen9
- hakan 23cm mağduriyeti2
- queen ravenna'nın evine fare salmak3
- kahve falı bakmak için can atan yazarlar2
- siz araba kapısını açmadan arabaya binmeyen kız3
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi7
- garip bir rüya gördüm4
- arkadaşlar5
- lise yıllarına ait bir şey söyleyin2
- tinder'ın eşleştirme algoritması3
- lapislazuli2
- 3 yılda 74 bin kişinin öldürülmesi2
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- gocu33
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- toksik ilişki4
- insanların sizden uzak durması7
- salat namaz değildir2
- karton toplarken feci şekilde can veren çocuk3
- en son neye çok üzüldünüz12
- türklerin tartışma kültürü4
- incilde şeytan secde etmediği için kovulmadı3
- karton toplarken cin musallat olması4
- iş yerindeki orospu çocukları8
- araba almak3
- cem yılmaza gülenler sözlük4
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- tablet mi pc mi telefon mu5
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- tinder hesaplarını cimere şikayet etmek2
- geceye bir şiir bırak2
- düşmanın sizi övmesi4
- mamudo gurban niye doğdun9
- göksel in memeleri4
- başkent istanbul olsun11
- geri zekalılık belirtileri3
- true yaşıyor mu6
- rahat ol kanka, alışığım ben kötü haberlere.
+ şeyyy
- söyle aga korkma
+ aşana !
- noldu aşana'ya
+ o öldü kuk
öldü kelimesinden sonra ne dediğini duymamıştım, telefon elimden kayıp gitmişti. tıpkı sevdiğim insanların bu hayattan göçüp gitmesi gibi. azrail işini iyi yapıyor, sırayı hiç bozmuyordu.
sıra ayşe ablamdaydı. benim hitabımla 'aşana' ( ayşe anne ) ölmüştü o. annem ve ablamdan sonra sevdiğim, değer verdiğim, o muhteşem kadın artık hayatımda yoktu. dondum bu haberi duyunca. evimin balkonunda öylece duraksadım. önümdeki rakı kadehine anlamsızca bakıyor, şimdi ben napmalıyım diyordum.
salakça uzattım elimi kadehe, acım dinsin diye bi dikişte indirdim hepsini mideye.. mezem yanağımdan süzülen gözyaşı oldu, belki rakının acısı belki ölümün acısıydı onu akıtan.. avuçladım gözyaşalarını, yanağımı bastıra bastıra avuçlayıp kalktım masadan.
sonra düşer gibi oldum, senteledim hafiften. attım omzuma ceketi ve çıktım evden. evi yakındı.. her adımda aşana'DA aklımdaydı, baktığım her yerde o vardı, belli belirsiz hayeller, birbirine giren anılar hep beynimdeydi. işte tamda burda beni kovalamıştı, işte tam şurda düşmüştü, işte tamda burda taş atmıştı, işte burda.. maalesef işte tam orda ölmüştü.
kalabalıktı evin önü, bir sürü araç bir sürü insan vardı. herkes severdi aşanayı. ama ben sevmezdim, yani böyle ortamı sevmezdim, ağlama sesleri beni etkilerdi. tv programlarında bile üzücü haberlerde kanal değiştirirdim. bakamazdım o sakat çocuklara, bakamazdım ağlayan annenin kızımı bulun diye ağlamasına. yardım edin diye bağırmasına..
ama hayat her daim arzuladığın şekilde gitmezdi. böyle şeylere alıştırman lazımdı kendimi, bende alıştırdım kendimi, öyle 10 dakka kadar uzakta dikildikten sonra yürüdüm, kimse alkollü olduğumu anlamasın, içki kokumu almasın diye konuşmadan yürüdüm.
yürüdüm ve aşanamın karnında bıçağı görünce bende öldüm.
olduğum yere düştüm.
mekanın cennet olsun tatlı ve huysuz kadın.
+ şeyyy
- söyle aga korkma
+ aşana !
- noldu aşana'ya
+ o öldü kuk
öldü kelimesinden sonra ne dediğini duymamıştım, telefon elimden kayıp gitmişti. tıpkı sevdiğim insanların bu hayattan göçüp gitmesi gibi. azrail işini iyi yapıyor, sırayı hiç bozmuyordu.
sıra ayşe ablamdaydı. benim hitabımla 'aşana' ( ayşe anne ) ölmüştü o. annem ve ablamdan sonra sevdiğim, değer verdiğim, o muhteşem kadın artık hayatımda yoktu. dondum bu haberi duyunca. evimin balkonunda öylece duraksadım. önümdeki rakı kadehine anlamsızca bakıyor, şimdi ben napmalıyım diyordum.
salakça uzattım elimi kadehe, acım dinsin diye bi dikişte indirdim hepsini mideye.. mezem yanağımdan süzülen gözyaşı oldu, belki rakının acısı belki ölümün acısıydı onu akıtan.. avuçladım gözyaşalarını, yanağımı bastıra bastıra avuçlayıp kalktım masadan.
sonra düşer gibi oldum, senteledim hafiften. attım omzuma ceketi ve çıktım evden. evi yakındı.. her adımda aşana'DA aklımdaydı, baktığım her yerde o vardı, belli belirsiz hayeller, birbirine giren anılar hep beynimdeydi. işte tamda burda beni kovalamıştı, işte tam şurda düşmüştü, işte tamda burda taş atmıştı, işte burda.. maalesef işte tam orda ölmüştü.
kalabalıktı evin önü, bir sürü araç bir sürü insan vardı. herkes severdi aşanayı. ama ben sevmezdim, yani böyle ortamı sevmezdim, ağlama sesleri beni etkilerdi. tv programlarında bile üzücü haberlerde kanal değiştirirdim. bakamazdım o sakat çocuklara, bakamazdım ağlayan annenin kızımı bulun diye ağlamasına. yardım edin diye bağırmasına..
ama hayat her daim arzuladığın şekilde gitmezdi. böyle şeylere alıştırman lazımdı kendimi, bende alıştırdım kendimi, öyle 10 dakka kadar uzakta dikildikten sonra yürüdüm, kimse alkollü olduğumu anlamasın, içki kokumu almasın diye konuşmadan yürüdüm.
yürüdüm ve aşanamın karnında bıçağı görünce bende öldüm.
olduğum yere düştüm.
mekanın cennet olsun tatlı ve huysuz kadın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar