bugün

fenerlilerin inönü stadını basması

fair play ruhunda deplasmana dokunma diyoduk biz ergenler hıh modundaki beşiktaşlıların hatırlaması için Twitter'daki tt üstüne şöyle bir dokunup aslında ne yazdıklarını görmeleri lazım olan durum.

Ulan gelsinler burunlarını kıralım, gelsinler analarını .... sazanlar bilmem neler falan diye yazan size mi güveneceğiz?

4 temmuz sabahı yargısız infazın kralını yapıp (Trabzonspor'un alınteriyle kazandığı şampiyonluğu kutlarız deyip), 3 gün sonra teknik direktörü ve asbaşkanı tutuklanınca çarkedip biz yargısız infaza karşıyız bla bla deyip, unifeb'den tarihinin ayarını yiyen size mi güveneceğiz?

Çarşı'yı feshettik deyip tv lere çıkıp sonra ertesi maç ortaya çıkan siz medyatik danalara mı güveneceğiz?

Aklanın da gelin diyerek bizim bile suçsuz olduklarına canı gönülden inandığımız teknik direktörünüzü, asbaşkanınızı bile satan siz brütüs'ün torunlarına mı güveneceğiz?

sonra 3 maç sonra israil takımıyla maç yaparken aziz yıldırım'a küfredip döneklik yaparak teknik direktörü asbaşkanı alkışlayan siz yalakalara mi güveneceğiz?

Fenerbahçe nefretinden pkk bayrağı sallayan yunan takımıyla tribünde yan yana bağıran siz hainlere mi güveneceğiz?

Kupayı iade ediyoruz deyip, kupayı müzesinde saklayan siz uefa'nın sevimli çocuklarına mı güveneceğiz?

Sözünün eri olmayan siz dönek bukalemunlara mı güveneceğiz?

(bkz: veni vidi vici)

Zekayı tarih yazar... Mesela (bkz: hepimiz ozon tabakasıyız) dediğinizde (bkz: ozon tabakasını biz deldik) diyorsak pankartımızda! Bu zekadır. ya da;

(bkz: Truva operasyonu)

tarihte yazıyor! Zeka inekler gibi anırmak değildir!
güncel Önemli Başlıklar