bugün

türk polisi

yaklaşık iki saat kadar önce, araba ile devriye atanlarının yanlarından geçip gitmekteyken çek sağa diye objectvedam ve kuzenini durdurup, "bizim önümüzde giderken yere nasıl bira kutusu atabilirsiniz" sorusunu soran, bira şişesi falan atmadık getir alkolmetreyi üflet istersen cevabını aldıktan sonra, gbt denilen sorgulamayı yapan arkasından aracın plakasını sorgulayan daha sonra üst baş aramasına kadar işi götürmek isteyen, bu sırada objectvedam'dan "numan abiye sorun isterseniz, benim alkol kullanmadığımı kendisi bilir zaten, isterseniz arayayım siz konuşun" lafını işitip arazi olan devlet memurlarıdır. numan bey ilçemiz kaymakamı olmaktadır bu arada. ilk başta aracı sağa çektiğinde büründükleri karakter ile vedalaşıp ayrılırken büründükleri karakter çok farklı idi nedense bu memurların.

bahsettiği yerde ise daha önceden atılmış bira kutusu durmaktaydı, sanırım üstünden geçtim ve bu memurlar benim attığımdan emin bi şekilde aracı sağa çektirip bu kadar işlemi sorgusuz sualsiz, konuşulan lafı dinlemeden yapmaktan çekinmediler.

ayrıca alkollü araç kullanan kimse yokken, araçta yolculuk eden (sağda oturan) aynı zamanda bira içen biri polisin önünde yere çöpünü attı diye bu kadar horozlanabiliyor demek ki bu memurlar. demem o ki bu adamların önünde yere çöp atınca ellerinden gelse içeri bile alacaklar. sonra polis sevilmiyor diye dizilerde polisi iyi göstermeye çalışan, reklam filmleri çeken, afiş bastıran, bi dünya masrafa yol açan pr çalışmaları yapar içişleri bakanlığı, ama heyhat, polis böyle oldukça daha çok küfür yer vatandaştan.