bugün
- cayır cayır yanan kız10
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- asidik bir cehennem3
- dul kalmak3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- park sorunu6
- satranç haram yasaklansın16
- saraca2
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler4
- cahil halk bilimi2
- gir içime hünharca12
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- onlyfans4
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- arkadaşlar bakar mısınız9
- crocs terlik almanın mantıklı açıklaması2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- timsah2
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- müzik haramdır5
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler5
- kemal kılıçdaroğlu20
- faik öztrak5
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- m r e r e c t o3
- beyazsemsiyeliyabanci48
- devlet bahçeli'nin abdullah öcalan açıklaması2
- true yazar mı sorunsalı5
- dinlemeyi bilmek5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- kürt mutfağı7
- karşı cinste çekici gelen şeyler4
- kongo2
- uludağ sözlük online sayısı5
- hayatının geri kalanını belirleyecek mesaj4
- gocu43
- oylama fakiri sözlük üyeleri2
- sözlükte erkekleri istemiyoruz18
- kavala2
- en sevilen meyveler8
- yeşilçam'da çocukken travma yaşattığınız sahneler9
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri7
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek7
- yazarların üstüne çizik attığı burçlar8
- özgürlükçü eğitimin imkansızlığı6
- kızının düğününde oynayan baba8
- eğirdir gölü3
bu diziyi izlemiyorum. önyargılarım falan filan var. hatalar, saptırmalar vesaire var denildi bana.
ama bu entariyi o yüzden yazmadım. geçenlerde, izleyen bir arkadaşım tutturdu 'mohaç savaşını izle valla adamlar uğraşmış güzel olmuş' diye. 'bizimkilerin yaptığı en iyi savaş sahnesi olmuş' dedi. neyse ikna etti oturduk bilgisayarın başına izleyeceğiz. baştan başlattı bölümü.
yok olm aç savaş sahnesini bakayım dedim baştan sona izlemem.
açtı sahneyi.
sahne iyi güzel ama the lord of the rings serisini extended versiyonuyla en az 3 kere bitirmiş biri olarak pek hoşuma gitmedi.
neyse savaş bitti dedim kapayalım.
arkadaş dedi 'yok abi sonda bir sahne daha var onu da izle'. bekledik.
ben tabi bitse de gitsek modunda bekliyorum ayıp olmasın diye. sonra baktım süleyman iç ses ile bir tirad atıyor.
dinledim. güzel yazmışlar monoloğu. çok güçlü bir adamın ölüm karşısındaki çaresizliğini anlatan ''yetiş ya rabbi durduramıyorum ölümü'' sözünde heyecanlandım.
müzikleri de iyi oturtmuşlar.
sonra otağında kazanmaktan başka bir seçeneği olmayan adamın kendiyle savaşında kibrine meydan okuduğunu gördüm. çok daha heyecanlandım. 'sonunda güzel bir şey çıkar inşallah' dedim içimden
vee o son müthiş sahne. yine bence manalı bir monologla kazdırdığı mezarın içine yatarak kibrini yenmeye çalışan sultanı görmemle 'vay anasını iyi yapmışlar şerefsizler' demem bir oldu.
tabi diziyi izlemeye başlar mıyım. tabi ki hayır. entrika cart curt kadın işi. kadınlar seyretsin.
bu arada o olayın gerçekliği var mı bilmiyorum. araştırmadım. harbiden kanuni sultan süleyman mohaç meydan muharebesinden sonra kazdırdığı mezarın içine yatıyor mu?
huu tarihçiler..
ama bu entariyi o yüzden yazmadım. geçenlerde, izleyen bir arkadaşım tutturdu 'mohaç savaşını izle valla adamlar uğraşmış güzel olmuş' diye. 'bizimkilerin yaptığı en iyi savaş sahnesi olmuş' dedi. neyse ikna etti oturduk bilgisayarın başına izleyeceğiz. baştan başlattı bölümü.
yok olm aç savaş sahnesini bakayım dedim baştan sona izlemem.
açtı sahneyi.
sahne iyi güzel ama the lord of the rings serisini extended versiyonuyla en az 3 kere bitirmiş biri olarak pek hoşuma gitmedi.
neyse savaş bitti dedim kapayalım.
arkadaş dedi 'yok abi sonda bir sahne daha var onu da izle'. bekledik.
ben tabi bitse de gitsek modunda bekliyorum ayıp olmasın diye. sonra baktım süleyman iç ses ile bir tirad atıyor.
dinledim. güzel yazmışlar monoloğu. çok güçlü bir adamın ölüm karşısındaki çaresizliğini anlatan ''yetiş ya rabbi durduramıyorum ölümü'' sözünde heyecanlandım.
müzikleri de iyi oturtmuşlar.
sonra otağında kazanmaktan başka bir seçeneği olmayan adamın kendiyle savaşında kibrine meydan okuduğunu gördüm. çok daha heyecanlandım. 'sonunda güzel bir şey çıkar inşallah' dedim içimden
vee o son müthiş sahne. yine bence manalı bir monologla kazdırdığı mezarın içine yatarak kibrini yenmeye çalışan sultanı görmemle 'vay anasını iyi yapmışlar şerefsizler' demem bir oldu.
tabi diziyi izlemeye başlar mıyım. tabi ki hayır. entrika cart curt kadın işi. kadınlar seyretsin.
bu arada o olayın gerçekliği var mı bilmiyorum. araştırmadım. harbiden kanuni sultan süleyman mohaç meydan muharebesinden sonra kazdırdığı mezarın içine yatıyor mu?
huu tarihçiler..
Gündemdeki Haberler