bugün

18 eylül 2011 galatasaray samsunspor maçı

Samsunspor'umuzun özgüven eksikliğinden ötürü yenildiği maçtır. Ahmet şahin geçen hafta yakmadı bizi bu hafta yaktı. bir bilemedin iki hatalık daha kredisi var geçen yıl bizi başarıdan başarıya koşturduğu için. Genç olsa neyse. Samsun 2-1 geriye düştükten sonra ahmet şahin mallık yapmasa büyük ihtimal 2. gölü de atıp beraberliğe koşacaktı veya GS yanıt verse 3-2 olurdu ama en azından son 20 dakika adam gibi maç izlerdik.

Bunlarla beraber GS'da hala işler iyi gitmiyor , biraz daha kendine güvenip iyi oynayan herhangi bir anadolu takımına rahatça yenilir. Fatih terim kötü oynatsa da takımı zaman verilsin bilmem ne deniyor da 2-3 maç daha kötü oynatırsa fatih terimin işe yaramaz bir hoca olduğunun kanıtı olur.

Neyse bize ne GS'den, Fenerbahçe'ye yenilmesini istemem fener'i sevmediğimden ötürü de bu yıl da yenilirler. Samsunumuza dönersek birkaç eksiklik giderilip sıfırdan yenilenen takım kendine gelip 1. lige alışınca iyi işler yapar. Çarşamba günü Trabzon maçında Bakalım neler olacak.

ek: Penaltının verilişi değil de Atılış anı Kuddusi denen dallamanın GSli olduğunun göstergesidir. Neyse, yenebileceğimiz ve parasal yön hariç hiçbir büyüklüğü kalmamış bir takıma yenildik. Bir dahakine yeneriz.

EK 2: tAMAM LA GSLiLER SÜPER OYNADINIZ. KARŞINIZA ÇIKAN iLK DiŞLi RAKiPTE DÖKÜLMÜŞTÜNÜZ, DiŞiMiZi BiLE GÖSTEREMEDiĞiMiZ MAÇI BALA GÖTE ALDINIZ, BiRKAÇ HAFTA SONRA BAŞKA BiRiLERi ÇIKAR RAHAT RAHAT iFADENiZi ALIR, KOVMAKTAN BIKMADIĞINIZ iMPARATORE TERiMi DE TEKRARDAN KOVARSINIZ ARTIK.