özel mülkiyet hırsızlık mıdır

böyle adamları çok seviyorum ya..

aşk : hastalıktır.. aşk öle bişi ki şimdi bak bak dinle gulp gulp gulp

özel mülkiyet : hırgızlık.. ay şey pardon hırsızlık..

sadakat : yalan külliyen yalan.. benim gibi sperm sayısı nöronlarından fazla bi adamı nası tek kadın kescek sorarım sana

sevgili : ooo elimi sallasam ellisi.. ki sallamam bile.. ben beni sevmeyenin peşin.. gulp gulp gulp

eski sevgili : bi kere aşık oldum ben :(((( sonra herkeşte onu aradım :((( (arkadaş orospu olmasının nedenlerini ceyhun yılmaz duygusallağında açıklıyo )

evlilik : nasıldı o söz lan ? inekliminekli sütlü bişi.. aklıma gelmedi şimdi oskar waydılndı ama

evet.. çok süpersiniz lan siz.. özel mülkiyet hırsızlık.. komunizm müthiş.. ben venezuellalıdan tut , çinliden çık , bulgardan gir bi dolu adama gittim sordum , dedim bilader durumlar nası , hepsi dedelerinin üç kuruşa çalıştığından , insan doğasından ve insan denen canlının bokluğundan , kaçıp amerikaya almanyaya fransaya sığındıklarından bahsettiler..

şimdi siz yani kalkıp , sizin üstünüze olan evinizde , sizin üstünüze olan netiniz üzerinden komunistlik oynuyosunuz.. evet dünya şu an çok daha iyi bi yer..

greenpeace üyelerinin , türkiyenin en piyasa caddesi olan istiklalde çok marjinalim ve sosyal hayata duyarlıyım bakışlaryla ve geniş omuzlarıyla cirit attığı bi ülkede ki özel mülk nası hırsızlık olacak ?

daha doğrusu insanların alınıp satıldığı , fikirlerin beyinlere holivuddan önce yerleştirildiği bi ülkede ve hatta dünyada özel mülk alınıp satılmış çok mu büyük mesele ?

hayatta samimiyetsizlik ve sırf o an canı öyle istedi diye dibine kadar düşünülmemiş şeyleri söyleyen insanlar kadar nefret ettiğim bişi yok.. bigün çizip , hitler taslaklarıyla katliama başlarsam ilk geberteceklerim " aşka inanmıyorum :((((( , yaşasın komunizm yuhu yuhu yuhu , aşkıııııam çok güzel çıkmışsın" diyenler olucak..

bu da benim kavgam olsun amk..