bugün
- yazarların on üzerinden komiklikleri20
- sibel can diyeti4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz17
- 7 haziran 2026 aziz yıldırım'ın başkan seçilmesi11
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır10
- beyazsemsiyeliyabanci48
- bebeksi bir hatunla sevgili olmak9
- togg'a lpg taktırmak8
- günün sözü2
- türk mü türkiyeli mi sorunsalı4
- aziz yıldırım14
- sydney sweeney'in memeleri7
- ilk aşkınız5
- instagram'a sürekli hikaye atan kadın5
- 21 gün diyetteyim2
- aziz başkan efsanesinin geri dönmesi2
- soğuk suyla duş alan insan3
- schopenhauer'un kadın nefreti2
- cinayet saati neredeydin2
- kaşlarını alan erkek3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- türkçe'nin edebi bir dil olmadığı gerçeği6
- iran'ın israil'e füze saldırısı2
- yorgun mermi22
- ölüm4
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak3
- bireysel silahlanmanın önü açılırsa alınacak silah2
- bugün mükemmel bir gün olacak3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- gammazlama yapmamak12
- yıldırım'ın başkan olmasından mutlu olan cimbomlu2
- günaydın şarkısı3
- akp'li kayseri belediyesi'nin villa parseli satışı3
- kızının düğününde oynayan baba6
- albin kurti2
- haysenin1212
- 7 haziran 2026 belde ara seçimleri2
- monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar6
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz8
- gina carano11
- fetöcü olduğunu beklemediğiniz kişiler3
- a milli futbol takımı'nın arizona'ya gelmesi2
- satranç haram yasaklansın7
- kürt fıkraları2
- bu köyden olsam ne olacak8
- özgürlük ile güvenlik arasındaki sahte ikilem6
- d'i s c o film2
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- aşık olmak5
1.düştün yine aklıma..iki gecedir yokluğun vurdu başıma uyku tutmuyor, yedirmiyor, içirmiyor sensizlik. ama gel arada böyle mutlu olduğum, hayattan zevk alır gibi olduğum zamanlar hatırlat bana bencilliğimi, zavallılığımı, kimsesizliğimi. unuttuğumda vur yüzüme sensizliğin yoksunluğunu, acizliğini. biliyorum, beni böyle görmek istemezdin. kim bilir kızardın, kırardın belki 'yaptığın aptallık, çektirme kendine daha fazla, üzme beni, üzme bizi yaşa artık doya doya' der, tatlı sert bakardın gözlerime.öpsem mi o gözleri, korksam mı bilemezdim o zaman. korka korka öperdim o vakit..ilk gün ki gibi değilim ama, uyuşmuş gibiyim, bağışıklık kazandım belki, belki fazla alıştı. kollarım kangren, hangi damardan girse sensizlik, ilerlemiyor, sarmıyor tüm vücudumu..kalıveriyor öylece, olduğu yerde.
ben aslında unuttum seni, hatırlasaydım eğer; her hastane kapısı yığardı beni o gün ki gibi yere. her cenaze arabası gördüğümde, peşine takılır koşardım nefesim bitesiye. lunaparkta eğlenenleri görünce indirirdim tüm şalterleri, durdururdum zamanı, seni arardım zamanın çaresiz kaldığı o karede. fotoğraflarına baktığımda saatler süren sohbetler eder, bitap düşerdim yine konuşmaktan. insanlar yine korkardı yanıma yanaşmaktan. annem ağlardı yine. babam, hayat ararcasına dolu dolu bakardı yine gözlerime. her toprak kokusu geldiğinde burnuma, belki senden bişeyler karışmıştır diye doldururdum ciğerlerimi, bırakmaya kıyamazdım tuttuğum nefesi. saçlarını bana yadigar saçlarını tel tel saymaktan bıkmazdım. senden sonra kilo almazdım yokluğunun ağırlığı altında ezilirken. uyumazdım, yemezdim, içmezdim..
unuttum aslında ben seni. ne olur affet beni.
ben aslında unuttum seni, hatırlasaydım eğer; her hastane kapısı yığardı beni o gün ki gibi yere. her cenaze arabası gördüğümde, peşine takılır koşardım nefesim bitesiye. lunaparkta eğlenenleri görünce indirirdim tüm şalterleri, durdururdum zamanı, seni arardım zamanın çaresiz kaldığı o karede. fotoğraflarına baktığımda saatler süren sohbetler eder, bitap düşerdim yine konuşmaktan. insanlar yine korkardı yanıma yanaşmaktan. annem ağlardı yine. babam, hayat ararcasına dolu dolu bakardı yine gözlerime. her toprak kokusu geldiğinde burnuma, belki senden bişeyler karışmıştır diye doldururdum ciğerlerimi, bırakmaya kıyamazdım tuttuğum nefesi. saçlarını bana yadigar saçlarını tel tel saymaktan bıkmazdım. senden sonra kilo almazdım yokluğunun ağırlığı altında ezilirken. uyumazdım, yemezdim, içmezdim..
unuttum aslında ben seni. ne olur affet beni.
güncel Önemli Başlıklar