bugün
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı35
- patates kızartmak3
- paranın devrinin bitmesi10
- istanbul da hava durumu2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı16
- asrın soygunu14
- ekrem imamoğlu7
- sarma saran kaslı sözlük erkekleri13
- izmirin diğer büyükşehirlere göre çok geri olması13
- trt tarafsız olmalı3
- bir erkeğe saklama kabında sarma götürmek14
- yasak cinsel ilişkiler15
- ortada bir yolsuzluk olmaması28
- fatma betül sayan kaya44
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi21
- bir sözlük erkeğine yürüyüp karşılık bulamamak11
- kelimelik3
- sarma saramayan kız10
- filmi beğenmeyip yönetmeni vurmak3
- türkiye28
- futbol13
- gocu'nun 2 günde unutulması13
- spk tera holding de 37 kişi hakkında suç duyurusu2
- romanya53
- yemen'in taiz kentinde husi çatışmaları2
- sözlük erkeğine cin musallat etmek7
- zamanda yolculuk2
- hayatın çok sıkıcı olması2
- italya12
- ölüm2
- çalmaşur4
- true'nun çaylak olması7
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis16
- bir sözlük erkeğine sarma tenceresiyle saldırmak7
- abberline ın yeni hesabı11
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- arkadaşlar bişe dicem ya7
- özgürlük vs eşitlik5
- osmanlı'nın yıkılma sebepleri5
- online listesinin yine gelmesi6
- izmir'i yönetemeyip ülkeyi yöneteceğini sanan tip6
- siccin4
- eski sevgilinin saçmalıkları5
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- sistem patlamış2
- belçika10
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- bir sözlük erkeğine sarma sarmak6
- dünya60
- altay bayındır6
ALDATTIĞI SEVGiLiSiNi PEMBELEŞiNCEYE KADAR DÖVEN ERKEĞE EMiNE BEDER’DEN VERYANSIN: "AZCIK DAHA PEMBELEŞMELiYDi"
Dün gece geç saatlerde Bey-Bey lokantasında hararetli bir tartışma yaşandı. Tartışmayı gören garsonlar olaya ilk önce müdahale etmedi. Fakat daha sonra iş şiddete dönüşünc işin rengi harbiden değişti...
"Aldatmış beni"
Tartışmanın başlangıcında garsonlardan birinin masaya kulak misafiri olduğunu öğrendik. Mikrofonlarımızı uzattığımız 3 senelik garson A.Y " Abi, valla kadın adamı aldatmış. Bildiğin aldatmış. Yattım,yaladım,yuttum onu falan diyordu. Bunu duyan adam da kadını tokatlamaya başladı " . Sistematik halde tokatlar atan F.D, işlemi bitirdiğinde lokantadan hızlıca çıkıp evinin yolunu tuttu. Fakat genç bayan, F.D’den şikayetçi olmuştu. Karakola getirilen F.D "; Şerefsiz karı, aldatmış beni, bir adamla aldatmış, bu yüzden tokatladım,pembeleşinceye kadar tokatladım ,bir daha benle muhattap olmasın "; diye açıklamalarda bulundu.
"Az biraz daha pembeleştirse iyiydi "
Aynı lokantada yemek yemekte olan Emine Beder de olanları görünce hayretlere kapıldı. Garson A.Y'nin dediklerine birbir katılan Emine Hanım "Kesinlikle adam haklıydı. Aldatmış,hem de gayrimeşru çocuğu varmış. Tokatlamakta haklıydı ama azcık daha pembeleştirseydi iyiydi "diye açıklamalarda bulundu...
Yapılan rutin kontrollerin ardından F.D, serbest bırakıldı...
Dün gece geç saatlerde Bey-Bey lokantasında hararetli bir tartışma yaşandı. Tartışmayı gören garsonlar olaya ilk önce müdahale etmedi. Fakat daha sonra iş şiddete dönüşünc işin rengi harbiden değişti...
"Aldatmış beni"
Tartışmanın başlangıcında garsonlardan birinin masaya kulak misafiri olduğunu öğrendik. Mikrofonlarımızı uzattığımız 3 senelik garson A.Y " Abi, valla kadın adamı aldatmış. Bildiğin aldatmış. Yattım,yaladım,yuttum onu falan diyordu. Bunu duyan adam da kadını tokatlamaya başladı " . Sistematik halde tokatlar atan F.D, işlemi bitirdiğinde lokantadan hızlıca çıkıp evinin yolunu tuttu. Fakat genç bayan, F.D’den şikayetçi olmuştu. Karakola getirilen F.D "; Şerefsiz karı, aldatmış beni, bir adamla aldatmış, bu yüzden tokatladım,pembeleşinceye kadar tokatladım ,bir daha benle muhattap olmasın "; diye açıklamalarda bulundu.
"Az biraz daha pembeleştirse iyiydi "
Aynı lokantada yemek yemekte olan Emine Beder de olanları görünce hayretlere kapıldı. Garson A.Y'nin dediklerine birbir katılan Emine Hanım "Kesinlikle adam haklıydı. Aldatmış,hem de gayrimeşru çocuğu varmış. Tokatlamakta haklıydı ama azcık daha pembeleştirseydi iyiydi "diye açıklamalarda bulundu...
Yapılan rutin kontrollerin ardından F.D, serbest bırakıldı...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar