bugün

18 ağustos 2011 bursaspor anderlecht maçı

hiç şüphe yok ki zor geçecek maçtır.

bursaspor akıllı bir taktik ve tam motivasyonla bu maçı alacak, tur kapısını aralayacaktır.

yalnız sadece futbolcular olarak değil, tüm kent olarak buna inanmalı ve hazırlanmalıyız. anderletch'den eksiğimiz yok emin olun fazlamız var.

bir kere bursaspor'un en büyük avantajı uyumlu, tecrübeli bir defans bloğuna sahip olması, 3 sezondur bursaspor ender gol yiyen bir takım olarak dikkat çekiyor...tek sıkıntımız kreatif oyuncuların niteliklerinden tam randıman alamamak, emin olun ki anderletch takımı ne bir sercan'a, ne bir volkan'a, ne de bir batalla'ya sahip... ertuğrul hoca'nın maç gününe kadar bu futbolcuları disipline edip mental olarak hazırlaması elzemdir ve farzdır.
ayrıca n'diaye gibi kaliteli bir orta saha toparlayıcısı var elimizde, insua'da gomel maçında sergilediği performansla sahada olduğu takdirde anderletch avrupa ligi gruplarını ancak ilerleyen senelerde görebilir.

unutulmamalı ki karşımızda gomel gibi fizik gücüne dayalı kalaslardan oluşan ve rakibini oynatmamaya yöneli bir oyun anlayışına sahip bir rakip değil, kulüp bazında çok daha başarılı olmuş bir rakip var...
yani otoritelerce anderletch'in favori gösterilmesi bizim için bir dezavantaj değil avantajdır. biz onlar için bir nev'i kapalı kutuyuz...

ekibimize güveniyoruz, hep destek tam destek...

(bkz: çıldırt bizi bu sene yine)