akp ye oy vermeyenlerin kişiliğindeki eksiklik

evet efendim...

mutlu beş çayları arkadaşlar. yatalak valideciğim ve komşu teyzelerimle kısır günü yapıyoruz bana sigara böreği, kısır, yoğurtlu makarne böyle dereotlu bir de kola getirmişler. çok sevinçliyim ya insanın böyle komşuları olması ne de güzel. onlarla birkaç saattir ak partimizin güzelliklerini istişare ediyor, tayyip erdoğan kadar büyük bir insan olmanın inceliklerinden bahsediyorduk. tam yiyeceğim bitmiş tatlılara geçiliyordu ki aklıma gelen ve karşı çıkılamayacak olan bu tespiti yazma gereği hissettim sony vaio çift çekirdekli, 2.720 tl ye aldığım çanta hediyeli laptopuma.

gerçekten var böyle bir şey. ak parti dendiği zaman akan dualar durur şerefsizim. gerçekten bakın sizlerde böyle iyice okuduğunuzda vay dindarına harbiden doğru söylüyormuş adam diyeceksiniz. ben gerçekten özümde çok dindoş bir insan olduğumdan mütevellit asla da yalan konuşmam bilirsiniz.

hülasa, ak parti gibi halkı kucaklayan, türk ve kürdanü kol kola halaylar eşliğinde eğlendiren, dostluk, barışlık ve kardeşlik türkülerini kalbimize işleyen, başında tayyip erdoğan ve silah arkadaşlarının bulunduğu, cumhuriyeti kuran asil lider tayyip erdoğan'ın partisi ak parti'ye oy vermeyenlerin kişiliğindeki o onulmaz eksikliktir. mesela bir insan ak parti'ye neden oy vermez? neden sevilmez bu parti? dindar, ahlaklı, vatansever, mütedeyyin, kahraman, dürüst vs bir sürü insan üstü özellikleri olan kişiler mensupken bir de...
işte ak partimize oy vermeyenler kişiliklerini tam anlamıyla tamamlamak amacıyla ak partiye oy vermeli ve mutlu mesut yaşamalıdırlar.

şahsen ak parti'ye oy verdim, keyfim de yerinde çok şükür.