bugün

lg ks360

tripli telefon. atarlı biraz.
kendisi çok şık, ele yakışıyor, böyle ciks duruyor, bir de artık ucuzladı filan. (sms ve msn bagımlıları için zaten abisi, kendime benzetiyorum) ara sıra kızıp kapansa da anlaşıyoruz kendisiylen.
ancak dedim ya, atarlı.
az önce arkadaşa anlatırken farkettim, dedim sözlük de bilsin!
şimdi böyle duruyo masada, ışığı sönmüş, karanlık, içine kapanmış. birden parlıyo bu. ilk başlarda tırsıyodum inan. bakıyorum, iŞLEM YOK!, yazıyor. la noluyo? ilgi mi istiyon, kime senin tribin?
neyse geçen şöyle bi bakiyim dedim kendisine, iSTEĞiNiZ GERÇEKLEŞMEDi! yazdı birden parlayıp. noluyo, sen benim düşüncemi mi okuyosun?
bir de şu var, önceki telefonum; 'batarya doldu, lütfen enerji tasarrufu için şarj cihazını çıkarınız.' yazıyordu şarj olunca. vay be bilinçlendiren telefon. birden atarlı yeni telefonum, 'PiL DOLU!' diye trip atınca. noluyoruz?! oldum.
önceki telefonum, telefonu acınca, msj falan bakmaya çalışırken; 'lütfen bekleyin, sim tanımlanıyor.' derken, bu kırmızı cicişim; 'BEKLE!' yazıyor. hoş güzel.
ayrıca bazı şeyleri de ingilizce kendisinin. iletim raporları her zaman; message has been delivered to abcdef, diye geliyor.
böyle bol ekşınlı, zevkli, stresli, amaaaa çok ciciş pampiş bi telefon.