mc donald s burger king farkı

1)-mc donalds' ta siparişte sorun olduğunda saniyesinde özür dilenerek değiştirilir, zira müşteri memnuniyeti esastır.

-burger king' te tavuk hamburger veren elemana tavuk değil et istediğinizi söylemenize rağmen 'hayır tavuk dediniz' diye ısrar eder, bununşa da kalmaz hamburgeri değiştirirken tripten tribe girer ve en son 'bir dahaki sefere tercihinizi belirtin' diye ukalalık taslamaktan da geri kalmaz.

2)-mc donalds' ta mayonez ve ketçap tüplerde gelir, bir mayonez ve bir ketçap siz sormadan tepsiye koyulur ve istediğiniz kadar alabilirsiniz. tüplerde olan mayonez ve ketçabın istediğiniz kadarını hamburgerin içine sıkar geri kalanını tepside karıştırıp rahatça yersiniz. *

-burger king' te mayonez ketçap plastik küçük kutularda gelir, alabilmek için tek tek hepsini söylemeniz gerekir, zira özellikle söylemeden verdikleri çok nadirdir. üstelik kutuda olan mayonez ve ketçabı karıştırıp, bir kısmınıda burgere dökebilmek tam bir marifet işidir, benim diyen babayiğit yapamaz. nahoştur.

3)-mc donalds' ın verdiği oyuncaklar her zaman daha işlevli ve güzeldir.
-burger king' in verdiği oyuncaklar sadece durur. *

4)-mc donalds' ta papatesler daha çıtır ve daha az yağlıdır, içeceğin markası coca coladır ve yediğiniz ürünlerin markalarını ve geçirildiği işlemleri görebilmeniz mümkünüdür.
- burger king ' te burgerin tadı mc donalds' a göre çok daha iyi olmakla beraber, patatesler yağlıdır, içecek pepsidir. yine de big king xxl' ın dayanılmaz tadı burger king 2i de vazgeçilmez yapabilir. *

editingen: vaay argıdeş! 3 senede neler değişiyor! burger kingci olmuş çıkmışım şuan.