bugün
- sözlükteki zorbalar8
- gocu50
- sözlükteki şer çetesi4
- aga zaten senin bir tarafın çok kalkmıştı3
- sözlükte içki fotoğrafı paylaşan tip3
- çıplak gösteren gözlük5
- zorbamatik3
- sözlüğe yaptığı yemeğin fotoğrafını atan tip3
- iyilik vs fedakarlık5
- antipanik6
- 1 kötünü 40 iyiye zararı2
- evagreen9
- sözlükte kavga çıkarsa gocunun kini tutuyoruz9
- tarihteki ilk ırkçının şeytan olduğu ger3
- zorbaları zorbalayan zorba2
- berhan şimşek'in kadına şiddet görüntüsü9
- sözlüğe yemek fotoğrafı atan kız2
- cem yılmaz'ın sigarayı bırakması7
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı16
- bakın ben içki içiyorum insanı2
- yazdan kalma bir gun3
- sıla'nın en güzel 3 şarkısı4
- erkekler neden kızların aşırı ilgisinden soğur6
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı5
- saldıran olmadıkça kavga çıkarmayan insan3
- masum erkek4
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı30
- uludağ ın altındaki gizli uludağ sözlük merkezi6
- insanlığa nasıl faydalı olunur4
- en güzel cevap yok saymaktır2
- düşün ki o bunu okuyor5
- sözlük yazarlarına hayvan muamelesi yapmak9
- yazarların aklında geçenler2
- hukukçu arkadaşlara sorular6
- güne bir şiir bırak4
- tai lung45
- ebru şahin2
- çocuklara verilen farklı isimler10
- hayvan sevgisi5
- sözlükte temizlik zamanı5
- sürekli ilgi bekleyen erkek3
- hayvanlarla muhabbet etmek8
- erkeğin son kalesi4
- ipkis aslan parçası3
- yazarların çocukluk hayalleri2
- sözlükteki kardeşlik ortamı6
- morkstar10
- anın görüntüsü23
- kedi kavgası arasında kalmak5
Çok hoş, güzel ve farklı bir polisiye dizisidir. Amerika'nın benim hoşuma giden Philedelphia şehrinde geçer konusuda. Buyurun benim geniş görüşüme:
Cold Case in tek bir amacı var o da, tozlu dosyaları çıkarın, çözülmeyen dava kalmayacak!
Cold Case in yapımcısı Meredith Stiehm dir. Yayıncısı ise ünlü kanal CBS.
2003 yılında yayın hayatına başlayan Cold Case tam 7 sezonu geride bırakarak bizlere 2010 yılında veda etti.
Dizi başta Emmy olmak üzere yayın hayatı boyunca birçok ödül kazandı.
Lily Rush (Kathryn Morris), ilk olarak kimsenin çözemediği bir cinayet davasını 25 yıl sonra çözüme kavuşturur. Bu nedenle Philadelphia Polis Departmanı Müdürü John Stillman (John Finn) tarafından bizzat tozlu dosyaları tekrardan gün ışığına çıkarmak için dedektif Lily Rush ile beraber bir ekip oluşturulur. Ana karakterimiz Lily Rush a yardım edecek diğer dedektifler ise: Nick Vera (Jeremy Ratchford) Will Jeffries (Thom Barry) Scotty Valens (Danny Pino) Kat Miller (Tracie Thoms)
Bu kişiler artık umut kalmadı denilen ve rafa kaldırılan davalara bakarlar. Dedektifler geçmişteki davaları günümüz teknolojisiyle bir bir yeniden açıklığa kavuştururlar.
Lily davayı çözdüğü zaman bölümün sonlarına doğru hafızasında canlandırdığı; davasını çözdüğü masum insanlarla gençlik halleri gözünün önüne gelir ve böylece huzurla rahata kavuşur.
Dizide her bölümde aynı olarak şüpheliler ve suçlular ara geçişlerde gençlik halleri ile görülmektedir.
Cold Case de çalan müzikler ise zamanın geçtiği gözde parçalardır.
Dizinin bölüm sayıları sezonuna göre farklı olmuştur. Süresi ise her bölümde aynı kalmıştır: 50 dakika.
Cold Case adeta, izle beni dedirten bir dizi. Her bölüm diğer bölümden ayrı olarak oluşturulmuş ve suçluların & şüphelilerin zaman evresi içinde gençlik halinde görülmeleri, birde zamanın geçtiği mekânlarda çalan gözde müzikler diziyi gayet çekici kılıyor.
Hazır dizimizde bitmişken başlayıverin izlemeye. Bu keyifli ve bir o kadarda duygusal polisiye dizisinden mahrum kalmayın.
Cold Case in tek bir amacı var o da, tozlu dosyaları çıkarın, çözülmeyen dava kalmayacak!
Cold Case in yapımcısı Meredith Stiehm dir. Yayıncısı ise ünlü kanal CBS.
2003 yılında yayın hayatına başlayan Cold Case tam 7 sezonu geride bırakarak bizlere 2010 yılında veda etti.
Dizi başta Emmy olmak üzere yayın hayatı boyunca birçok ödül kazandı.
Lily Rush (Kathryn Morris), ilk olarak kimsenin çözemediği bir cinayet davasını 25 yıl sonra çözüme kavuşturur. Bu nedenle Philadelphia Polis Departmanı Müdürü John Stillman (John Finn) tarafından bizzat tozlu dosyaları tekrardan gün ışığına çıkarmak için dedektif Lily Rush ile beraber bir ekip oluşturulur. Ana karakterimiz Lily Rush a yardım edecek diğer dedektifler ise: Nick Vera (Jeremy Ratchford) Will Jeffries (Thom Barry) Scotty Valens (Danny Pino) Kat Miller (Tracie Thoms)
Bu kişiler artık umut kalmadı denilen ve rafa kaldırılan davalara bakarlar. Dedektifler geçmişteki davaları günümüz teknolojisiyle bir bir yeniden açıklığa kavuştururlar.
Lily davayı çözdüğü zaman bölümün sonlarına doğru hafızasında canlandırdığı; davasını çözdüğü masum insanlarla gençlik halleri gözünün önüne gelir ve böylece huzurla rahata kavuşur.
Dizide her bölümde aynı olarak şüpheliler ve suçlular ara geçişlerde gençlik halleri ile görülmektedir.
Cold Case de çalan müzikler ise zamanın geçtiği gözde parçalardır.
Dizinin bölüm sayıları sezonuna göre farklı olmuştur. Süresi ise her bölümde aynı kalmıştır: 50 dakika.
Cold Case adeta, izle beni dedirten bir dizi. Her bölüm diğer bölümden ayrı olarak oluşturulmuş ve suçluların & şüphelilerin zaman evresi içinde gençlik halinde görülmeleri, birde zamanın geçtiği mekânlarda çalan gözde müzikler diziyi gayet çekici kılıyor.
Hazır dizimizde bitmişken başlayıverin izlemeye. Bu keyifli ve bir o kadarda duygusal polisiye dizisinden mahrum kalmayın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar