bugün
- rafine zevkleri olan erkek12
- tuvalet kağıdını renkli alan insan9
- salon erkeği10
- insan aklıyla açıklanamayan konular4
- ekşi sözlük8
- sözlükte 1 erkeğe düşen kız sayısı7
- lüks araba istemeyen erkek9
- ters takılmış tuvalet kağıdı7
- giysi fiyatlarının uçması6
- emeviler3
- mesajlaşırken noktalama işareti kullanmak4
- bir kadının bana hükmetmesini istiyorum7
- üniversiteli kızlar6
- cengiz kurtoğlu şarkılarından bir söz bırak2
- ilker başbuğ6
- sözlükte kız olduğunu sanan mal5
- bir kıza saklama kabı hediye etmek5
- 2008 ekonomik krizi7
- beyaz pasta7
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı19
- ruffles ketçaplı7
- müslüm gürses şarkılarındaki felsefi sözler2
- nickiniz fransızca olsaydı ne olurdu10
- yeter be yeter ulan3
- sözlük kızlarıyla pijama partisi yapmak20
- bir kadın tarafından domine edilmek5
- anın görüntüsü10
- ilişkide lider olmayı seven kadın5
- çok iyi dans eden erkek2
- izlenmiş bir filmi tekrar izlemek6
- sıcak su torbası getirecek beyler4
- jeffrey epstein2
- kuki gel oğlum3
- ne yesek2
- cumhuriyetten rahatsız olan insan19
- geceleri şam tatlısı diye ağlayan pezevenk4
- giresunlu olmanın zorlukları9
- orta sınıfın yok olduğu an3
- lüks araba isteyen türk kızları4
- hayattaki en kötü duygu4
- amedspor9
- yallah arabistan a diyen tip11
- trabzonspor17
- şeker hastalığı3
- ölmeden önce son isteğiniz sorulsa4
- 2026 da ki tek güzel şey2
- 26 ekim 2026 galatasaray fenerbahçe maçı77
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor7
- ayrıldıktan sonra deccale dönen kadın3
- yemek getiren kızın yemeğini başka kızla yemek2
Muhtesem bir solo gitarist, muhtesem bir vokal, muhtesem bir soz ve muzik yazaridir. Cok buyuk bir metallica hayrani olmama ragmen bu adami papa james ile karsilastirip kucumseyenleri anlamiyorum. Bu karsilastirmalari yapan biri, metallica her konserine 40000 den cok kisi geliyor demis. Megadeth bin kisiye mi konser veriyor arkadas. Megadeth yarin gelsin istanbula, en az 40000 kisi kosa kosa gider. Sonuc olarak megadeth thrash metal tarihinin en buyuk gruplarindan biridir. Big four'un bir mensubudur.. Dave Mustaine'nin vokali belirtildigi gibi kotu, rezalet olsaydi bu basari elde edilmezdi. Tabi ki vokali james hetfield ile karsilastirilamaz ama kendine has bir vokal tarziyla milyonlarca hayran edinmistir dave mustaine. Sonuc olarak biz thrash metal sevenler, bu adama yaptigi muzikten dolayi mutesekkiriz. Gerisi tıraş. iyi ki bu adam metallicadan ayrilip megadeth i kurdu ve bize muhtesem, kusursuz sarkilar kazandirdi.
ayrıca, mustain'in vokaline laf edenlerin, berbat diyenlerin herhalde bir addicted to chaos , bir captive honour , bir in my darkest hour , bir ashes in your mouth ve bunlar gibi onlarca şarkıdan haberleri yok diye düşünüyorum. herhalde megadeth'i bir kaç şarkıyla tanımış, o şarkıları da üstün körü dinleyip yorumda bulunanlardan oluşuyor mustaine'nin vokalini berbat bulanlar.
(bkz: http://grooveshark.com/#/...ted+To+Chaos/2uvPim?src=5)
ayrıca, mustain'in vokaline laf edenlerin, berbat diyenlerin herhalde bir addicted to chaos , bir captive honour , bir in my darkest hour , bir ashes in your mouth ve bunlar gibi onlarca şarkıdan haberleri yok diye düşünüyorum. herhalde megadeth'i bir kaç şarkıyla tanımış, o şarkıları da üstün körü dinleyip yorumda bulunanlardan oluşuyor mustaine'nin vokalini berbat bulanlar.
(bkz: http://grooveshark.com/#/...ted+To+Chaos/2uvPim?src=5)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar