bugün

milli susucu

artık yeter, sıkıldım.

evet, birçok yazarın tahmin ettiği gibi, bu bir feyk hesaptır. asıl nickim saipsiz'dir.
hiç uzatmadan özet geçeceğim; zamanında sirkecidentrengider hakkında yazdığım ve söylediğim birkaç şeyden sonra, bana 'onu kıskanıyorsun, çekemiyorsun, sen kendini bir bok sanıyorsun, sözlükte çevren geniş olduğu için okunuyorsun, bu karma puanı da o şekilde elde ettin' vs diye çemkirenler oldu. hep alttan almaya çalıştım ama sonunda dayanamadım.

bu sözlükte ünlü bir yazar olmak, herkesin beğeneceği, hatta 'en iyi yazar amk' diyeceği bir yazar olmak çok basit, tahmininizden çok daha kolaydır dedim, hassiktir ordan dediler. e ben de böyle bir şey yaptım.

öncelikle gittim bir derdim var'a mesaj attım; 'milli susucu benim ev arkadaşımdır, ip'ler sizi kıllandırmasın reyiz' dedim, eyvallah dediler. ve sonra başladım yazmaya. lan saipsiz'ken ne yazdımsa eskiden, milli ile de onu yazdım amk. bir çoğu saipsiz'in gerçek hikayelerinden oluşan ve tabii ki hayal gücümü de içine kattığım yazılardı.

bir ay geçmeden insanlar milli susucu'nun nick altına; 'sözlüğün en iyi yazarıdır' yazdı. vodville falan kıyaslayanlar oldu. işte benim demek istediğim de buydu. bu sözlükte 'en iyi' diye anılmak çok basit. bunca zaman ukalalık olarak algılanmasın diye sustum ama artık dayanamadım. bana o lafları edenlere sesleniyorum; göt oldunuz mu şimdi? gördünüz mü, anladınız mı demek istediğimi?

siz giderken biz geliyorduk amk, sizin gittiğiniz yolların asfaltını biz döktük.
bu sözlükten kimler geldi kimler geçti, vodviller, rapper ninjalar, deep'ler, deatly'ler ve daha şu an aklıma gelmeyen kimler kimler...

siz o adamları hiç okumadan, önünüze gelene en iyi yazar yaftasını hemen yapıştırıp, o adama eleştiride bulunan herkese de salyalar saçarak saldırdınız.
milli susucu ya da saipsiz, ya da falanca filanca sözlüğün en iyi yazarı değildir arkadaşım. herkesin kendi en iyisi vardır, herkesin kendi beğendiği takip ettiği, tarzını sevdiği yazarlar vardır.

ve benim demin saydığım yazarlar hemen herkesin gerçek anlamda beğenisini kazanmış yazarlardı, hala yazıları durur, açıp okuyun bir zahmet.

son zamanlarda (özellikle sirkeci faciasından sonra) müthiş bir özenti kitle oluştu sözlükte, ordan burda bakıp, benzeterek, birilerini taklit ederek celebrtiy olma hayali kuranlar oldu, hala da debeleniyorlar. burdan onlara da seslenmek istiyorum; belli oluyor ibneler, boşuna çırpınmayın.

yaptığım şeyin yanlış olduğunun gayet farkındayım. ama dediğim gibi, artık başka bir yol kalmamıştı, bu şekilde bir şeyleri ispatlamaya çalıştım. ayrıca kimse gelip bana etik değerler, yaptığın yanlıştır hocu falan filan demesin. sözlükte yüzlerce feyk var amk. özellikle de sekizinci neslin %80'i feyk, bitti!

milli susucu'yla yazmaya başladığımda birçok yazar özel mesajla, yeme lan bizi, sen eskisin, kimsin amk? diye mesaj attı, mecburen inkar etmek zorunda kaldım, onlardan da özür diliyorum. ama yapmak zorundaydım.

ha çok yavşak insanlar da gördüm, saipsiz'e gidip yalakalık yapıp, milli susucu'ya gelip, bu saipsiz de çok ibne ha, seni çekemiyor götveren.. diyenler oldu, gülüp geçtim. sadece onlardan ricam, bari bundan sonra mesaj falan atıp pişkinlik yapmasınlar.

aslında daha söyleyecek çok şey var.. ohooo sayfalarca yazsam bitmez. ama gerçekten sıkıldım artık, rol yapmak da istemiyorum, kimseye bir şey kanıtlamam da gerekmiyor, kanıtlayacağımı kanıtladım zaten.
şunu da belirteyim; eğer birilerinin dediği gibi, ben karma meraklısı, nick altı hastası biri olsaydım, bu yazıları, hiçbir takipçisi olmayan milli susucu'yla değil, 'geniş çevresi sayesinde okunan!' saipsiz mahlasıyla yazar, karmanın da amına koyardım.

umarım meramımı anlatabilmişimdir.

her şeye rağmen aklındaki kötü düşüncelerden kurtulamayan fesatlar da vardır, onların da meraklarını giderelim; moderatör tanıdıklarınız falan varsa, açıp bir moderatör panelinden bakabilirsiniz, milli susucu nickiyle asla kendimi falan oylamadım, hiçbir şekilde kötü emellere alet etmedim bu feyk hesabı, her şey ortada, açıp bakabilir moderasyon. ha ara sıra milli'nnin başlıklarını canlandırdım, o da birkaç kez sadece, o kadar.

benim amacım belliydi ve amacıma ulaştığımı düşünüyorum. üzdüğüm, kırdığım ya da kızdırdığım kimseler olmuşsa özür diler, saygılarımı sunarım, esen kalın...