bugün

lanetli kadın

ince uçlu şarj aleti olan ? neyse geçelim bunu.

evet arkadaşlar şaka değil gerçek. bu kadın bizim mahallede. sanırım üzerinde bir lanet var. buyrun o kadın :

yakın bir arkadaşım vardı adı engin. annesi ile babası sürekli tartışıyorlar. en sonunda dayanamadı kadın. ve ayrıldılar. engin, annesi, babaannesi ve dedesi beraber yaşıyorlardı (cemile ve kaynanası gibim) 2 sene kadar geçti. adam habire içiyor habire içiyor. bizim burda anayol var. adam içmiş. alt geçit varken yoldan karşıya geçiyor. geçerken de, oğlunu asker arabasına yetiştirmeye çalışan bir polisin arabasının altında kalıyor.

neyse adam gömüldü. 1 ay geçti. kadın, kız kardeşinin yanında kalmaya başlıyor oğluyla. eniştesi bir gün denize gidiyor. daha onların yanına geleli 1 hafta olmuş. adam yüzmeyi bilen birisi ve baraj gölünde boğuluyor.

onu da gömdüler. kadın erzurum a gidiyor. memlekete. erkek kardeşinin yanına. 1 ay kadar sonra yolda trafik kazasında kardeşi ölüyor.

kadın artık perişan. dayanacak kimsesi yok. köye gidiyor. derken; bursa daki kaynanasından haber geliyor ki ölmüş. kaynanası ki; 85 yaşlarında oturmadan tüm gün iş yapan dinç kadın. 20 likleri cebinden çıkartacak cinsten. ani kalp krizinden ölüyor. tarih 8 haziran 2011..

kadını görürseniz evinize almayın. kısa boylu uzun burunlu kapalı hafif kamburu gibi birşeyi var. en son erzurumda görüldü.
güncel Önemli Başlıklar