bugün
- claudian clouds33
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı15
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- meriç dükalığı8
- sevdiğiniz yazarlar8
- şemsiyeli benim3
- sözlüğün ölü gibi olması5
- insanları birbirine düşürmek3
- galatasaray9
- trabzonspor4
- şemsiyeli lavuk6
- sözlük kızlarının kekleri24
- kamudaki torpil durumları3
- islamda namaz yoktur32
- yalancıyı sikmiyorlar2
- kürdistan10
- ağzı kokan insan5
- hayat kalitesini düşüren şeyler3
- olympique marseille5
- beşiktaş4
- ekşi sözlükteki entrymin 4256 artı oy alması7
- günün sözü16
- ekonomi5
- nervio15
- dantelli sütyen takan erkek12
- akaryakıt3
- ak partililerin apoya villa yaptırması36
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz3
- anın görüntüsü23
- bildiğiniz sure sayısı3
- zengin göbekli vs kaslı fakir adam5
- sen dost ararsan koş mevlana ya6
- kitap kurdu erkeklerin hiç osurmaması5
- gülerken ısınarak terleyip pasta kokan kız7
- ölümden korkuyor musunuz17
- mazotun yarım litresi 50 tl28
- hintlilerin savaşırken inek inek diye bağırması5
- baba oğul bisiklet5
- güzel olduğunuzu nasıl anlarsınız6
- allah ım verdiğini kimse engelleyemez4
- erkek erkeğe buluşmaya giderken parfüm sıkan erkek6
- yesene beni diyen kız9
- şeriatçıların ateist apo yu sevmesi4
- lahmacun3
- peynir helvası5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- dindarların çoğunun fakir olması7
- tanrı nazarında insan nedir3
- sözlükte ki gay başlıkları5
- neme lazım diyen erkek6
Kaspersky ile anti virus konusunda ortaklık yaptıktan sonra yeni sürümü çıkan ve logosu değişen yazılım. Kulağa mükemmel geliyor değil mi ? Bir de maceramı dinleyin.
ulan dedim bu yılın olayı bu. Hemen easynews'e girdim, ve zonealarm 7.0'ı indirdim, hiç düşünmeden kurdum. Ve yeme içme, ara ara yatıp uzanma eylemleri dışında yaklaşık 10 saattir bilgisayarımı eski hale getirmeye çalışıyorum. Ne mi oldu ? yeni sürüm stabil değil, sürekli farklı farklı memory hatası veriyor, istisnasız her yükleyen bu sorunlarla karşılaşıyor. bunu mu nerden biliyorum ? zonealarm'ın forumlarından tabiki, milletin bir küfür etmediği kalmış.
Diceksiniz şimdi " ulan uninstall'dan da mı anlamıyorsun ? " uninstall un kralıyım lakin bu zonealarm dediğiniz şey sorunlu bir sürüm bile olmasa uninstall dediğinizde silinip gitmiyor, regedit aracılığı ile registry'e bazı girdiler yapıp milyon kez restart atmanız gerekiyor, her seferinde oldu mu diye yüklemek istediğinizde ( eski sürümü ) olmadığını sonunda hata verdiği için aynı restartları tekrar tekrar yapmanız gerekiyor. Bunlara rağmen silinmeyen bazı dosyalar oluyor, bir şekilde ya güvenli kipten ya da başka yerlerden girerek bu dll'leri silmenizde lazım. Yani anlatılmaz yaşanır bir durum, zonealarm'dan böyle bir kötülük görceğim ölsem aklıma gelmezdi.
Kesinlikle ama kesinlikle son versiyonu olan 7.0'ı yüklemede acele etmemeniz gerekiyor. Ama ısrar ederseniz siz bilirsiniz, bir yerlerden aşağı kasımpaşa.
ulan dedim bu yılın olayı bu. Hemen easynews'e girdim, ve zonealarm 7.0'ı indirdim, hiç düşünmeden kurdum. Ve yeme içme, ara ara yatıp uzanma eylemleri dışında yaklaşık 10 saattir bilgisayarımı eski hale getirmeye çalışıyorum. Ne mi oldu ? yeni sürüm stabil değil, sürekli farklı farklı memory hatası veriyor, istisnasız her yükleyen bu sorunlarla karşılaşıyor. bunu mu nerden biliyorum ? zonealarm'ın forumlarından tabiki, milletin bir küfür etmediği kalmış.
Diceksiniz şimdi " ulan uninstall'dan da mı anlamıyorsun ? " uninstall un kralıyım lakin bu zonealarm dediğiniz şey sorunlu bir sürüm bile olmasa uninstall dediğinizde silinip gitmiyor, regedit aracılığı ile registry'e bazı girdiler yapıp milyon kez restart atmanız gerekiyor, her seferinde oldu mu diye yüklemek istediğinizde ( eski sürümü ) olmadığını sonunda hata verdiği için aynı restartları tekrar tekrar yapmanız gerekiyor. Bunlara rağmen silinmeyen bazı dosyalar oluyor, bir şekilde ya güvenli kipten ya da başka yerlerden girerek bu dll'leri silmenizde lazım. Yani anlatılmaz yaşanır bir durum, zonealarm'dan böyle bir kötülük görceğim ölsem aklıma gelmezdi.
Kesinlikle ama kesinlikle son versiyonu olan 7.0'ı yüklemede acele etmemeniz gerekiyor. Ama ısrar ederseniz siz bilirsiniz, bir yerlerden aşağı kasımpaşa.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar