bugün

gözlüklü adamın futbol oynarken yaşadığı dram

berbat bir duygudur hafif suçlulara verilmesi gereken cezadır hatta.
12 yaşında tanıştım gözlükle, seni çok bilmiş bir insan göstermesinin dışında birçok konuda hüsran yaşamanı sağlar. futbol sadece bunlardan biridir.

bendeniz çocukluk dönemlerimde gözlüğü çıkarır maç yaptığımız sahanın yanında montlarımızın falan içine kırılmayacak bir yerlere koyar öyle oynardım, ta ki öküzün biri o montlara oturana kadar.

o olaydan sonra evden gözlükle çıkar apartmanın posta kutusuna koyardım ve kendimi yeşil sahalara bırakırdım. sabah evden gözlükle çıkıp zulalalamak eve girerken takmak falan derken bizim gözlük numarası aldı başını gitti, tabi gözlüksüz oynayamaz topu göremez hale geldim.

işte bu çok berbat bir durumdur gözlükle oynarsın iğrenç espirilere maruz kalırsın (gözlükle oynadığım hiç bir maç yoktur ki piçin biri "bi koycam topa lens yapcam gözlüklernii" demesin. )

yaş kemale eripte tıp kendini geliştirince attım kendimi yurdum lazercilerinin kollarına çizdirdim bi rahatladım bi rahatladım sormayın. ameliyattan sonra tam düzelme sonuçlanınca ilk işim halı saha maçı oldu vurdum kıstasa kırdım zincirlerimi, açılın ulen görerek vuruyorum artık harbi çakarım çatalınıza dedim.

kısacası imkanı olan her gözlüklü bireye lazer tedavisi tavsiye ediyorum. (bkz: yaptım oldu)