bugün

bakire olmayan kızın yaşama sebebi

evet efendim...

ağır geliyor artık bildiğim değerleri savunmak sanki. cümlelerim yalan yanlısı olup çıkmadan evvel, doğru bildiklerimi de yansıtmalıyım ama. belki sizin gibi tarlabaşı'nda sümüklü çocuk arayıp fotoğraflarını çekipte yarışmalara katılmıyorum, yüzsüzce derece bekleyerek! yalnızca tüm anlarınızı ölümsüzleştiren hiç tanımadığınız bir el olarak müdahil oluyorum anılarınıza. aslında kurulsa gönül mahkemesi tüm melekler de olacak safımda.
yalnız siz bundan bihabersiniz, sorun da zaten burada.

bakire olmayan, yani yüce allah'ın ona bahşettiği o temizlik, naiflik, inceliği korumaktan aciz olan, nefsinin köpeği olmuş olup, aşıktım bahanesine sığınarak önden, arkadan her türlü cinsel ilişkiye katılmış ve tabir-i caizse mantar başlı penisler üstünde zıplayarak bağırt beni aşkım nidaları atarak tüm saflığını, masumiyetini katıldığı bu suçta kaybeden kızın yaşama sebebini soruyorum sadece.
kariyer, para, şöhret. bu üçlemeden hiçbirine dahil değil zina yapmak. anlık nefs köpekliği adı üstünde. çıkma, flört gibi şeyler de var hayatımızda hee. bunlar ayrı konu zaten. ne için yaşamalı bunu irdelemeli. ya da namusu olmayan bir kız ne için yaşayabilir bundan sonra?

ben hiçbir kızı bozmadım veya kız olsaydım da, s.ktirdiğim erkekle ayrıldıktan sonra aşıktım bahanesi altına sığınmazdım mesela. vurucu cümlelerime de sakın alınmayın ama.

neyse ama dediğiniz gibi olsun arkadaş, s.ktiğiniz kadınlar ile yaptığınız skorlar ile övünün, sen bakire olmayan s.kilmiş kız, aşıktım bahanesine sığın. sen olaya müdahil olmayan üçüncü kişi, sen de sadece izle.
ve geri kalanlar beni s.ktir etme arzusuyla yanıp tutuşsun.

ben buradayım, burada da olacağım. s.ktir etmek isteyenler yanlış sözlükte yalnış kişiyi okuyorsanız bu yalnızca sizin sorununuz. bakire olmayan kızım sen de yanlış kişiye aşık olup yanlış kişiye kendini meze ettiysen bu da senin sorunun. skor peşinde koşanlar ise kendince kazananlar, onlar da bu filmin her daim kötü ama insanlarca iyi bilinen rollerini kapmış olacaklar.

çünkü gerçek hayatın sonunda iyiler kazanmaz, iyiler yalnızca filmlerde kazanır, o da film biterken.