bugün

imam hatipli hakim savcı avukat öğretmen doktor

evet arkadaşlar papaz666 bir kez daha kendisine "harbi mal adam ya" dedirtti. şöyle bir geçmişe yolculuk yapalım benim yüce atamın dönemi ve imam hatipli kişilerin devlet kademesinde yüksek mevkilerde görev aldığı dönemleri karşılaştıralım.
sevgili ulu önderimin dönemi zaten kesinlikle tartışma götüremez bir dönemdir adeta ülkeyi baştan yaratmıştır kendisi. ve sarıklı sakallı müslüman dedelerimizle birlikte ülkemizi huzura refaha kavuşturmuşlardır. bu papaz666'ya bigün çok pis günah çıkartmaya gideceğim adam tam bir mal ya benim ülkeme sahipleniyor. ulan geri zekalı yüce atam bir senin dediğin laiklerin zamanın daki ülkeyi birde benim müstesna imamhatipli, ilahiyatlı kardeşlerimin dönemini görseydi ne derdi sanıyorsun. sizin laikçilerin ve cehapelilerin döneminde her türlü hayasızlık zulüm almış başını gidiyordu. ve ulu atam gençliğe hitabesinde bu olacakları yani siz laikçiyiz adı altında ki vatan hainlerinin neler yapacağını görmüş ve biz imamhatiplileri; "memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. hatta bu iktidar sahipleri şahsi menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir" diyerek uyardıktan sonra bize yapmamız gerekenleri de şu şekilde telkin etmiştir.

ey türk istikbalinin imamhatipli ve ilahiyatçı evladı!
işte; bu ahval ve sözde laikçi, cehapelilerin içinde dahi, vazifen, türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur. ah yüce kudretli atam sen olsaydın bunların hepsinin göğüs uçlerını sıkarak onlara acı çektirirdin ama sen yoksun.